Lenuh007 Napisano 29. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2008 Pozdrav! Ze precej casa je kar sem zadnjic oglasil na tem forumu - oz. na kateremkoli forumu. Skratka.... ... iscem prednji odbija? za mojo Mazdico 3. Barva ni vazna. Vazno je, da ni prevec poskodovan. Ce kdo kaj ve, me lahko poklice na 040 800 936 ali pusti PM na tem forumu. Hvala vsem! Citiraj LP Lenuh007 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
handan Napisano 29. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2008 http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=1235003 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lenuh007 Napisano 31. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2008 Pozdrav! Ze precej casa je kar sem zadnjic oglasil na tem forumu - oz. na kateremkoli forumu. Skratka....... iscem prednji odbija? za mojo Mazdico 3. Barva ni vazna. Vazno je, da ni prevec poskodovan. Ce kdo kaj ve, me lahko poklice na 040 800 936 ali pusti PM na tem forumu. Hvala vsem! Se opravicujem; isce prednji odbijac za Mazdo 3 Sport (5 vratni model). Hvala! Citiraj LP Lenuh007 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MatOze Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2008 Se opravicujem; isce prednji odbijac za Mazdo 3 Sport (5 vratni model). Hvala! Predlagam, da pokli?e? po uradnih servisih, namre?, ko so meni menjali zadnji odbija? (na trojki), so me vpra?ali ?e ?elim starega odnesti, ali pa ga oni obdr?ijo (dolo?en ?as, zaradi zavarovalnice), ter kasneje vr?ejo stran. Odbija? je bil samo opraskan, ter malo udrt, ker je bil kasko so ga zamenjali, druga?e pa bi ga popravili. Lahko, da kaj podobnega najde? in popravi?. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lenuh007 Napisano 31. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2008 Predlagam, da pokli?e? po uradnih servisih, namre?, ko so meni menjali zadnji odbija? (na trojki), so me vpra?ali ?e ?elim starega odnesti, ali pa ga oni obdr?ijo (dolo?en ?as, zaradi zavarovalnice), ter kasneje vr?ejo stran. Odbija? je bil samo opraskan, ter malo udrt, ker je bil kasko so ga zamenjali, druga?e pa bi ga popravili. Lahko, da kaj podobnega najde? in popravi?. Pozdrav! Sej ravno takega iscem.Rahlo poskodovanega (se bolje sploh neposkodovanega). Popravil bi pa oba; "novega" in mojega. In bi imel dva. In pol se lahko dogaja karkoli v LJ Citiraj LP Lenuh007 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.