Gustav Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Napisano 23. junij, 2009 Pozdrav, Glede na to, da vidim na to temo veliko govora sklepam, da bom dobil pravi odgovor.In sicer tudi jaz imam te?ave s temi xsenonkami. Najprej mi je desna xsenonka ob?asno bliskala, ko sem jo ugasnil in nazaj pri?gal je spet delovala normalno. ?ez nekaj ?asa se je to isto dogajalo z desno. No zdaj za konec je pa desna ugasnila za vekomaj, medtem ko leva obratuje normalno. Poskusu sem zamenjati ?arnice in varovalke iz desne strani na levo, in lej ga ?menta na levi strani delujeta obe ?arnici med tem ko na desne ne deluje. Kolega, ki je sicer serviser na Renoju pravi, da pri 150.000 km ponavadi gredo falit balasti od xenon. No zdaj me pa zanima, ?e je to res,.. kje je mo? dobit balast, za zmerno ceno. Kako odmontiram komplet lu?i, da lahko sam popravim? Ker na Mazdinem servisu v Novi Gorici so zelo dragi, namre? nabivajo mar?o na mar?o od mar?e z mar?o pri mar?i + delo + mar?a na delo + DDV. primer: zamenjava olja in filtra 300Euro.. itd. kot prvo: ne hodi v novo grico na mazdo. Tam so totalni nateguni. Sicer pa ko jih vidis ti ze sam prvi vtis pove vse. Dajte pomagat, Lep dan. kot prvo: ne hodi v novo gorico na mazdo. Tam so totalni nateguni. Sicer pa ko jih vidis ti ze sam prvi vtis pove vse. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
RoKo Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Napisano 23. junij, 2009 Autorent je najdrazji servis v EU Ja dr?i, liter olja Mobil 1, ki ga kupi? na netu ( Mobil Synt S 5w40 208lt 995,90 ?)http://petronia.si/index.php?page=shop.bro...1&Itemid=64prodajajo po 19,50? liter- svinjarija .... Citiraj
Gustav Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Napisano 24. junij, 2009 Ja dr?i, liter olja Mobil 1, ki ga kupi? na netu ( Mobil Synt S 5w40 208lt 995,90 ?)http://petronia.si/index.php?page=shop.bro...1&Itemid=64prodajajo po 19,50? liter- svinjarija .... glede tega je ?al povsod tako. Dexelia DPF je menda v ?tacunah pod 10? medtem ko je na servisih okol 20... kaj ?mo, dokler smo v garanciji je tko potem pa je druga?e, a ne? Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Napisano 24. junij, 2009 glede tega je ?al povsod tako. Dexelia DPF je menda v ?tacunah pod 10? medtem ko je na servisih okol 20... kaj ?mo, dokler smo v garanciji je tko potem pa je druga?e, a ne? Povej mi kje ga lohk dobi? po taki ceni... Citiraj
KAALman Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Napisano 24. junij, 2009 Povej mi kje ga lohk dobi? po taki ceni... za 10 ne... http://www.motornoolje.com/component/virtu...17&vmcchk=1 Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Napisano 24. junij, 2009 Mater ampak res se ga dobit za precej manj kot 10? http://www.oil-shop-uk.co.uk/acatalog/Dexelia.html Citiraj
KAALman Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Napisano 24. junij, 2009 Mater ampak res se ga dobit za precej manj kot 10? http://www.oil-shop-uk.co.uk/acatalog/Dexelia.html pa ja... ka pa stro?ki po?iljanja ? Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 24. junij, 2009 Prijavi Napisano 24. junij, 2009 pa ja... ka pa stro?ki po?iljanja ? a na?i ga tudi po?iljajo iz ene ?tacune v drugo,pa narastejo stro?ki na 20+?.? Citiraj
godisevil666 Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 Problem Xenon je zdaj re?en! Yavar mi je zadevo zrihtu u nulo. Poleg tega mi je ?e pokazu ene par serijskih nev?e?nosti pri Mazda 6 (2004). Yavar je car! No zdaj imam pa naslednjo te?avo in sicer pri?el sem do ugotovitve, da avto ki sem ga pred kratkim kupil ni opravil velikega servisa,... Zanima me kako in na kak?en na?in bi lahko ?im ugodneje pri?el skozi. Lep dan, Danjel Citiraj www.vetoband.net www.myspace.com/vetoband
uroš76 Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 Imam slede? problem. Ena xenonka mi v?asih dela v?asih ne (?isto naklju?no). A bi bla kriva ?arnica ali kaj druga, kontakt, balast, ...?? mel sem enak problem kot ti.najla?je in najceneje pelji ga k Bo?tjanu (AJVARJU),pa ti bo za mal dnarja dobr zrihtu,aja pa se na en pepsi ga pel povrh. Res je stru?ko za lu?i,balaste itd. Citiraj
krco22 Napisano 28. junij, 2009 Prijavi Napisano 28. junij, 2009 pa ja... ka pa stro?ki po?iljanja ? Stro?ki po?iljana so nekaj ve? kot 94 evrov sem mislil nari?it pa me je minl! Citiraj
SpEkTr Napisano 25. julij, 2009 Prijavi Napisano 25. julij, 2009 Tudi jaz ravnokar gledam tale oil-shop. Sem jim pisal, ?e je kaka mo?nost ,da bi dexelio poslali z ni?jimi stro?ki po?tnine. Ker ta cena sploh ni realna no... Druga?e pa ebay ali motornoolje.com. Druge ?al ni. Citiraj
sdspecy Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Model glede xenona ima? ZS. Ejga ?efe, a ste ?e dogovoril gled tistga pranja in regulacije xenonk, ko si zadnji? govoru? Se mi zdi, da bi pa ?e lejko po?asi blo, al A ?inezerji ne izdobavjo robe al kaj lp,D Citiraj Lp, D
YavarYe X6V6 Napisano 29. julij, 2009 Prijavi Napisano 29. julij, 2009 Ejga ?efe, a ste ?e dogovoril gled tistga pranja in regulacije xenonk, ko si zadnji? govoru? Se mi zdi, da bi pa ?e lejko po?asi blo, al A ?inezerji ne izdobavjo robe al kaj lp,D Roba je, samo se mi zdi da je preve? ???Pa zadeva je i doj?landa, bosch-hella pa to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sdspecy Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Roba je, samo se mi zdi da je preve? ???Pa zadeva je i doj?landa, bosch-hella pa to. A je govora tu okol npr 100, 200? al je to bl 500 in ve??? Citiraj Lp, D
PeW Napisano 14. september, 2009 Prijavi Napisano 14. september, 2009 Autorent je najdrazji servis v EU se strinjam!!!!!!! starnsko elektri?no ogledalo je 265? ko ga pa pri siluxu dobim od konkurence za 60?!!! Citiraj ZOOM-ZOOM
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.