Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Pridi mi pomagat lopatat pa @Slivka pripelji zraven, on ima iskušnje z lopoto.....
-
Če pa ne,ti pa prekliče vozniško dovoljenje...direkt elektronsko na upravni enoti...saj imamo e-upravo,a ne🤔
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Freza z motorjem na etanol? V naši vasi tudi vsi najemajo usluge frezanja. Tudi mi smo jih nekoč. Je pa en pomemben detajl, zemlja je ilovnata. In model s frezo je vedno pretiraval in to ilovnato zemljo 20+ cm globoko spremenil v najbolj fin prah. Potem ta fini prah premoči dež in ko se posuši je vrt trd kot beton. Tako frezanje pomeni tudi zelo učinkovito razmnoževanje plevelov. Kmetijsko proizvodnjo na našem vrtu smo precej omejili. Površine so obvladljive s slivkinim najljubšim orodjem. Prednost tega načina je, da ne prihaja do "zabetoniranih" tal zaradi pretiranega drobljenja v prah, med štihanjem lahko odstraniš tudi kakšen plevel, pa še soseda lahko občuduje moje mišice. -
In to vse vgrajeno v avto. Avto te pred vožnjo testira (IQ, alko, psiho), če "narediš" ti pusti vožnjo. 😉
-
Pri nas pa pride model s frezo na prikolici na dom, me košta 60€ pa pol litra šnopsa in me nič ne bolijo roke. 🫣
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)