Skoči na vsebino

dohodnina

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prideva s kitarami jaz pa Alex...z mojo dohodnino lahko kupim tocno 3 komplete strun :punk:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Prideva s kitarami jaz pa Alex...z mojo dohodnino lahko kupim tocno 3 komplete strun :punk:

Bolj?e kot ni?.Tudi to je nekaj. :bravo:

Napisano

z mojo bi pa dobu ?e Gibson Les Paul classic :bravo:

sam jst kr ostajam pr moji Stratocasterci :ljubezen:

Napisano

z mojo bi pa dobu ?e Gibson Les Paul classic :bravo:

sam jst kr ostajam pr moji Stratocasterci :ljubezen:

He,he,ena in druga sta-zakon. :bravo:

Napisano

Meni so jo pa napa?no izpolnili... :whatever:

Druga?e jo pa pla?am - 89? <_<

Redne dohodke so mi upo?tevali, tisto kar je pa foter name pisu, pa ne. No sej, sem se posvetoval z ra?unovodkinjo v slu?bi, mi je predlagala, naj ?e manjkajo?e vr?em v informativni izra?un, in ?e bo manj za pla?at, naj dam ugovor, druga?e pa ne :D

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Motherfuckers... za dve vinjeti in pol mi bodo stisnl denarja iz ?epa. :angry::angry:

33112_1.png

Napisano

Mene bojo pa hvala bogu po?astil nazaj s 544?. No sj, glede na to da sm za lansk let pla?u 923? je to sam tola?ilni dele? <_<

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

450 EUR ho?ejo met... :angry:

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Moralaaa, edn redkih bom nazaj dubu, no u bistvu nam, al pa nam porajtu, ker gre za 0,01 ? :blink::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Moralaaa, edn redkih bom nazaj dubu, no u bistvu nam, al pa nam porajtu, ker gre za 0,01 ? :blink::hohoho:

o fakr...stari to pa ?asti?.... :P:bravo::bravo:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.