Alex Napisano 4. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2008 Alex, to bo ?urka. Itak, da bo razpa?ojka. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 4. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2008 Prideva s kitarami jaz pa Alex...z mojo dohodnino lahko kupim tocno 3 komplete strun Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 4. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2008 Prideva s kitarami jaz pa Alex...z mojo dohodnino lahko kupim tocno 3 komplete strun Bolj?e kot ni?.Tudi to je nekaj. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
blindek Napisano 4. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2008 tudi tukaj ni? naj le prvo poberejo, nam pa potem dajo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Neyko Napisano 4. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2008 Prideva s kitarami jaz pa Alex...z mojo dohodnino lahko kupim tocno 3 komplete strun z mojo bi pa dobu ?e Gibson Les Paul classic sam jst kr ostajam pr moji Stratocasterci Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 4. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2008 z mojo bi pa dobu ?e Gibson Les Paul classic sam jst kr ostajam pr moji Stratocasterci He,he,ena in druga sta-zakon. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
theBill Napisano 5. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2008 Meni so jo pa napa?no izpolnili... Druga?e jo pa pla?am - 89? Redne dohodke so mi upo?tevali, tisto kar je pa foter name pisu, pa ne. No sej, sem se posvetoval z ra?unovodkinjo v slu?bi, mi je predlagala, naj ?e manjkajo?e vr?em v informativni izra?un, in ?e bo manj za pla?at, naj dam ugovor, druga?e pa ne Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 5. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2008 Ko smo ?e pri dohodnini, zanima me ?e ima kdo program?ek za izra?un dohodnine oz. kaj podobnega? Dam za Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
theBill Napisano 5. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2008 Evo ti ga http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2007/ Pijem Union Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 5. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2008 he he, mislil sem kak?en neodvisen program?ek (?e obstaja), ne pa "njihovega". No za uniona , pa ti z veseljem dam. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 5. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2008 Kaj pa to?http://www.dohodnina.com/si/izracun/ jem cevape Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 5. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2008 Kaj pa to?http://www.dohodnina.com/si/izracun/ jem cevape Lepo.Kaj pa za nas,ki nimamo svojih dav?nih svetovalcev? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 5. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2008 Kaj pa to?http://www.dohodnina.com/si/izracun/ jem cevape ha, ha, ?e ti uspe kje najti teko?e potem sva zmenjena Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 6. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2008 Js pa dobim en mal sem... Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 7. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 7. april, 2008 Motherfuckers... za dve vinjeti in pol mi bodo stisnl denarja iz ?epa. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 7. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 7. april, 2008 Mene bojo pa hvala bogu po?astil nazaj s 544?. No sj, glede na to da sm za lansk let pla?u 923? je to sam tola?ilni dele? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 7. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 7. april, 2008 450 EUR ho?ejo met... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 8. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2008 255 EUR ho?jo met...prasci ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 8. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2008 Moralaaa, edn redkih bom nazaj dubu, no u bistvu nam, al pa nam porajtu, ker gre za 0,01 ? Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 8. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2008 Moralaaa, edn redkih bom nazaj dubu, no u bistvu nam, al pa nam porajtu, ker gre za 0,01 ? o fakr...stari to pa ?asti?.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.