Catya Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 ooj, no, zanima me kateri zra?ni filter naj dam v mojo 323f, 96 letnik--> navadnega al ?portnega? Kak?ne so va?e izku?nje???? thanks KAt Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
YavarYe X6V6 Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 Navadnega, vse ostalo je samo stro?ek, brez ali pa celo z negativnim u?inkom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 Jest imam K&N ampak vse kar je od njega je to, da mal zamuka pri vi?jih obratih. Sem samo speljal ?e dovod hladnega zraka do njega in to je to. Citiraj
Catya Napisano 2. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2008 hvala fantje! navadni it iz Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOBI Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 kot so rekli originalni je najboljsi Citiraj MAZDA POWER
Catya Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 kot so rekli originalni je najboljsi hawala Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
YavarYe X6V6 Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 Isto kot pri kablih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Catya Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 Isto kot pri kablih. o madona, a res?! tuki pa bi se dalo razglabljat Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
YavarYe X6V6 Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 No v mislih sem mel original kable in ne une fejk, ki jih lahko kupi? v s.. shopu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Catya Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 No v mislih sem mel original kable in ne une fejk, ki jih lahko kupi? v s.. shopu. in kak?ne to?no so tvoje izku?nje? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
zemir Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 in kak?ne to?no so tvoje izku?nje? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Catya Napisano 6. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2008 kupla! madona, za dobrih 7 EUR, ne morem verjet.......v BTCju hala A- Gama center...sem bla tok vesela, da sm ?e kr en brisalc vzela haha Bratec je namontiral zadevo, zdaj pa upam, da bo catmobil predel tko kot prej Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.