Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

ooj,

no, zanima me kateri zra?ni filter naj dam v mojo 323f, 96 letnik--> navadnega al ?portnega? Kak?ne so va?e izku?nje????

:)

KAt

The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....

Napisano

Navadnega, vse ostalo je samo stro?ek, brez ali pa celo z negativnim u?inkom.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Jest imam K&N ampak vse kar je od njega je to, da mal zamuka pri vi?jih obratih. Sem samo speljal ?e dovod hladnega zraka do njega in to je to.

Napisano
:bravo: kot so rekli originalni je najboljsi

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Isto kot pri kablih.

Napisano

Isto kot pri kablih.

o madona, a res?! :D tuki pa bi se dalo razglabljat :)

Napisano

No v mislih sem mel original kable in ne une fejk, ki jih lahko kupi? v s.. shopu. sramezljiv

Napisano

No v mislih sem mel original kable in ne une fejk, ki jih lahko kupi? v s.. shopu. sramezljiv

in kak?ne to?no so tvoje izku?nje? :)

Napisano

kupla! madona, za dobrih 7 EUR, ne morem verjet.......v BTCju hala A- Gama center...sem bla tok vesela, da sm ?e kr en brisalc vzela haha :)

Bratec je namontiral zadevo, zdaj pa upam, da bo catmobil predel tko kot prej :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Jaz sem hotel s kolesom, sam pol sm vidu da je mal dolga iz Vipave v Celje
    • Jaz sem hotel danes it v Cjele pred sodišče, pa je bil glih dež.
    • Kot ste najbrž opazili,me v tej temi ni...pač zadnja leta,od kar imamo spet psa,so biciklji bolj na "stranskem tiru"... Moram pa omentit današnjo montažo stenskih nosilcev za kolesa,ker mogoče zna koga zanimati   Odlocil sem se za set nosilcev na foro "držala za pedal" od firme Borgen.   Amazon.de AMZN.EU   Moram pohvaliti zelo lepo ceno-vzel sem set treh nosilcev za 41€ Izdelava je perfektna,in ekstremno masivna...res noro močno. Super so tudi vijaki in kopije😄 Fischer SX8 vložkov👍...res nimam niti ene pripombe-priporočam.   Ne bom več nakladal,ker slike povedo več kot tisoč besed😉
    • Res se mu paše, pravo teslo.... 
    • podobno kot jaz danes na servisu pri Seliču....pravi popravi robove blatnikov in vozi dalje naslednjih 200k km.....ni alternative (oz. je, ampak zelooo draga :)). Zanimiva je bila izkušnja, da je bil na servisu tudi en stric ki dela na AC Mobil na uradnem honda servisu (v tehnični nabavni službi) in je servisiral avto pri Seliču in sem malo debatiral z njim....in je novega Civica (hybrid) zelo pohvalil in da je tudi sedaj po 4 letih ko je zunaj, da nimajo reklamacij, težav....je pa priznal da je ta motorni sklop idealen samo za civica, medtem ko honda tiši ta sklop se v zrv in crv, ki je sploh prevelik in je to pa potem poraz.....ocitno neka cudna japonska filozofija....accorda pa v EU ne bo več...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.