milleroma Napisano 5. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2008 Pozdravleni foruma?i, sem cisto nov uporabnik tega foruma, upam da ne "smetim" z nov temo. Skratka zelo me je pritegnila nova M6. Zal pa o mazdah ne vem kaj dosti..mogo?e je to tudi dobro, ker slab glas se hitro ?iri Ker me je zivlejnje trenutno pripeljalo za kar nekaj casa v Rim, nameravam avto kupiti tu. Pred dnevi sem si sel pogledat novo M6 do meni najblizljega koncesionarja. Prvi vtis je bil zelo dober ne pa cist odli?en..moti me predvsem moznost izbire glede dodatne opreme... npr. V paketu Luxury, mislim da je to paket GT v Sloveniji, je sicer usnje, zal pa le crno. Druge moznosti ni, zato mi deluje avto za moj okus prevec temacen. Barva paleta..katastrofa...(premalo izbire). Sploh ne najdem prave barve...Bela mi je sicer vsec, ampak nisem preprican. Poleg tega pa jo v italiji cakas najmanj 5 mesecev, modro isto.. Siva in njeni odtenki naredijo sicer lep avto brezizrazen, ravno tako crna...Sicer me crna se najbolj privlaci vedar, kaj ko je potem se notranjost crna.. Skratka mogoce bom se mal pocakal, konec koncev je zadeva se vroca in je potrebno nekaj casa... Zdaj pa vpra?anje ali je 2.0 TD ze preiskusena masina (uporabljena v prejsnjih modelih M6) ali gre za kaj novega, in ce en kako se kaj obnese? predvsem me skrbi, ko sem nekje zasledil da so neki problemi zaradi novega filtra trdih delcev...? Lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.