Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Full ima in motorasa, Ovo leto sam malo putovao in razlog: Ukrali su mi in poskodovali motor, bremzu, odsekli instalaciju, nov compjuter, instalacija, korman in 2 meseca bez motorja Motor pronasao uz pomoc Apple AirTaga Popravljen in voza se dalje
-
Varta AA/AAA dobim made in Germany, včasih so bile USA. Button cell težko dobim non china. Pogosto jemljem muRata, Panasonic. Te so Japan ali Indonezija. Mahle oljni filter za Mazdo 2 je bili avstrijski, odkar sem dobil kitajca, kupujem Mann. Konec koncev če dela kitajc iz AliXpressa ali Temu-ja ni iste kvalitete, kot iz Osramove fabrike na Kitajskem. Me pa osebno ful moti. Da kišne led, sem včasih dobil made in EU za Panasonic in Osram. Zdaj pa je še to vse kitajsko.
-
Prodajam zimski set alu platišč z gumami za Mazdo CX-5, letnik 2018. Gume: Goodyear UltraGrip Performance SUV 225x65 R17, 2x DOT 2617, 2x DOT 4416. Vse gume imajo 6,5 mm globine profila. Platišča: original Mazda 17” s senzorji ( 5x114.3 ET46), v odličnem stanju. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20211328 Lahko tudi ločeno. Cena za člane foruma: 500
-
Ostanimo torej na žarnicah. Zakaj jih kitajci ne homologirajo? Ker imajo preveč nekonsistetno robo, da bi skozi homologacijo prišli. Ko pridejo do kvalitetne robe, težko ceno držijo, ker kolko so cenejši pa prevoz znese.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Danes sta moja boljša polovica in naša 11letna smrkla opazovali sončen zahod z vrha Triglava. Potem pa v temi po zajlah dol. Jima ušesa navijem ko prideta domov.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)