BOJČ Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 Ker smo vsi ljubitelji avtomobilov, opazil pa sem, da nekateri tudi raznih vrst model?kov, sem odprl tole temo. Prepri?an sem, da se bo s ?asom na?lo v njej marsikaj zanimivega . Za za?etek pa tale povezava:http://www.mojvideo.com/video-rc-drifting/...y=mr&time=d Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
qwerty Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 tu bo pa moj ata svoj prvi post 100% napisal on pa model?i, nerazdru?ljiva kombinacija zdele ma v delu eno jadrilico Citiraj If in doubt, flat out...
kowkele Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 evo, to je pa steza pri nas...so kr uredu dirke tukaj... Citiraj
David Napisano 11. april, 2008 Prijavi Napisano 11. april, 2008 evo, to je pa steza pri nas...so kr uredu dirke tukaj... Fak.. pa kolk to leti pi?uka.... Citiraj Feel free....
kowkele Napisano 11. april, 2008 Prijavi Napisano 11. april, 2008 ja 100+km/h... jst mam enga 1:8 offroad, pa gre tud tam ene 70km/h. Samo to je zanimivo, ker ma skori v ?usu kon?no-pospe?ki ki formula ena... Citiraj
ice Napisano 11. april, 2008 Prijavi Napisano 11. april, 2008 sevede ce ma 5kg pa 10 km Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.