Boss Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Sicer ne vem kolk tole spremljate ampak vseeno --- kaj se letos dogaja? 4 dirke in 4 zmage Seata Leona TDI. Diesel je ?isto preve? prepri?ljiv tako, da mu Chevrolet/Deawoo in BMW komaj sledita. Na zadnji dirki je bilo celo prvih 5 Leonov TDI + ?esti je bil bencinski Leon, BMW-je je bilo pa kar muka gledat kolk so bili nebogljeni. Rezultati zadnje dirke Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Sicer ne vem kolk tole spremljate ampak vseeno --- kaj se letos dogaja? 4 dirke in 4 zmage Seata Leona TDI. Diesel je ?isto preve? prepri?ljiv tako, da mu Chevrolet/Deawoo in BMW komaj sledita. Na zadnji dirki je bilo celo prvih 5 Leonov TDI + ?esti je bil bencinski Leon, BMW-je je bilo pa kar muka gledat kolk so bili nebogljeni. Rezultati zadnje dirke Jap,sem gledal in se ?udil.Saj se ve,kaj zmore diesel- power. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Hmm ne spremljam ampak po svoje je nekaj logike. Manj?a poraba-manjkrat tankat, ve? navora, isto konjev. A imam prav? Je pa hecno kako so wankla prepovedali, dizel pa lahko dirka. Ne, da bi imel kaj proti dizlom, bolj mi je ?koda wankla. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Ja,spremljam jaz tudi ob?asno to,?e mam le ?as,pa so mi zanimive dirke. Je pa res kot pravi?,dizel power je povsem prevzel prestol. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 14. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2008 Na zadnji dirki je bilo celo prvih 5 Leonov TDI + ?esti je bil bencinski Leon, BMW-je je bilo pa kar muka gledat kolk so bili nebogljeni. Tole da je bilo prvih pet dizlov naj bi imelo tudi nekaj veze z tem, da so tekmovali na full veliki nadmorski vi?ini kjer naj bi revnej?a zmes zraka bolj negativno vplivala na bencince kot na dizle.Druga?e pa se mi zdi BMW manj?e razo?aranje :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.