Skoči na vsebino

menjava avtoradia

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

zdravo

jest mam pa ?e dalj ?asa problem kako zamenjat avtoradijo (pioneer) v mazdi 3 z avtomatsko klimo?

pri tem radiju me mot ker nimama MP3 pa ker nima ?in? izhodov za woofer!

Pa ?e je ?e kdo probaval radijo monterat kam drugam ker baje da ?e da? ta avtoradijo ven ti

pol nedela ni? na displejo niti klima niti potovalni ra?unalnik!!!

jest neki ?tuderam da bi ga dav tm odspod nad pepelnikom tm ka ma? za pri?igat ?ike!!

zanima me ?e ma kdo kak?ne isku?nje s tem?

Tenks ?e naprej

Mislim z menjavo orginal avtoradija z radijom pioneer

Ajdi

Napisano

Nimajo novi Pioneer avtoradiji mo?nosti priklopa na monitor od avta samega, tam ko je kazal tudi original radio? Ker kontorle na volanu se da tudi priklopit na njega...

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Kaj ne bi poizkusil z vmesnikom za mp3 ??

Napravo se priklopi na obstoje?i radio in prek nje lahko poslu?a? mp3 komade.

Zelo priporo?ljiva zadeva, tudi s strani car audio majstrov, ki se ?e leta ukvarjajo z avtoakustiko nasploh. Zadeva funkcionira brez problemov, dosedanji uporabniki zadovoljni, ni motenj s strani gsm frekvenc. Edino, ?e ?eli? ?e naprej uporabljati komande na volanu kupi iPod, ker pri mp3 playerju te opcije nima?.

V avtoakusti?ni gara?i poleg Gama centra v BTC vgrajujejo prav Densionove naprave, ker so po njihovih izku?njah edine OK! Obstajajo ?e nekatere cenej?e kitajske variante, ki pa imajo svoje slabosti.

Cena za Dension Gateway 300 je v tej gara?i 180eur + monta?a 20 eur...(preverjeno par dni nazaj na mestu samem). Monta?a je skrita, ni vidne in?talacije. Priklopi? mp3 player oz. iPod in yahoo.gif .

Aja, pa vse na displayu ti ?e naprej veselo dela....od podatkov klime naprej...

58461.png
Napisano

sem imel enak problem pa sem kupil xcar link pa zadeva deluje zadovoljivo. cena pa je pod 100 e, pa ?e sam za pol ure zmontira?

http://www.bolha.com/oglas3199257/xcarlink...b-adapter-mazda

Lesko pove? katero napravoi ma? priklopljeno na xcar link, mp3 player ali iPod? In ali ima? komande za radio na oz. ob volanu in ali delujejo pri tem xcar linku, ?e ima? mp3 player priklopljen?

Hvala!

58461.png
Napisano

Lesko pove? katero napravoi ma? priklopljeno na xcar link, mp3 player ali iPod? In ali ima? komande za radio na oz. ob volanu in ali delujejo pri tem xcar linku, ?e ima? mp3 player priklopljen?

Hvala!

na napravo priklopi? USB klju?ek, ker naprava bere mp3, ima? pa tudi adapter za SD kartico. Na klju?ku si naredi? datoteke CD01, CD02....CD06. Nato v te datoteke prekopira? mp3 fajle (velikost klju?ka ni pomenbna). Zadevo vklopi? z gumbom CD na avtoradiju, med komadi se pa lahko premika? tudi z obvalanski komandami. Komade lahko premika? samo cele naprej in nazaj, ne more? jih pa premikati za par sekund naprej ali pa nazaj.

Jaz sem z napravo zadovoljen, pa ?eprav se sli?i manj?i ?um.

druga?e se pa tukaj prodaja original avtoradijo ?e te zanima

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=2157138

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Napisano

na napravo priklopi? USB klju?ek, ker naprava bere mp3, ima? pa tudi adapter za SD kartico. Na klju?ku si naredi? datoteke CD01, CD02....CD06. Nato v te datoteke prekopira? mp3 fajle (velikost klju?ka ni pomenbna). Zadevo vklopi? z gumbom CD na avtoradiju, med komadi se pa lahko premika? tudi z obvalanski komandami. Komade lahko premika? samo cele naprej in nazaj, ne more? jih pa premikati za par sekund naprej ali pa nazaj.

Jaz sem z napravo zadovoljen, pa ?eprav se sli?i manj?i ?um.

druga?e se pa tukaj prodaja original avtoradijo ?e te zanima

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=2157138

Hvala za link, nisem pri?akoval, da bo na avtonetu kdo ponujal mp3 original radio. Bom malo poklical tega prodajalca. Pravi?, da prek USB klju?a lahko uporablja? komande na volanu. ?udno, v BTC poleg Game mi je rekel, da to opcijo ponuja le priklju?eni iPod. Sva pa govorila o Dension Gateway 300 napravi. Omenja? ?um...kak?en ?um je, zelo mote? ali sli?en le pri zelo visoki glasnosti?

58461.png
Napisano

Hvala za link, nisem pri?akoval, da bo na avtonetu kdo ponujal mp3 original radio. Bom malo poklical tega prodajalca. Pravi?, da prek USB klju?a lahko uporablja? komande na volanu. ?udno, v BTC poleg Game mi je rekel, da to opcijo ponuja le priklju?eni iPod. Sva pa govorila o Dension Gateway 300 napravi. Omenja? ?um...kak?en ?um je, zelo mote? ali sli?en le pri zelo visoki glasnosti?

slisi se samo pri visoki glasnosti.

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Napisano

Kako visoka glasnost je to 80 dB ali 100 dB ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kako visoka glasnost je to 80 dB ali 100 dB ?

hehe, takrat ?e kaj druzga ?umi :hohoho:

33112_1.png

• 2 meseca kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.