*SL*BG 8472 Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 Pozdravljeni, kupujem Mazdo 6 sportcombi diesel letnik 2004-2006. Na kaj moram biti pozoren pri nakupu ... ? lp *SL*BG 8472 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Segi Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 na to temo se mi pa zdi da je ?e na tone napisanega malo uporabi iskalnik lp in dober nakup ti ?elim! Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 Lahko bi po?as nardil posebi temo VSE O MAZDI 6 ker tole po?as ratuje smotano, nepregledno in ?e kaj. Al pa usaj linke za noobije ker je ?e ene 385 tem o nakupu mazde 6 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mirkot Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 Ali obstaja online baza za preverit, ?e so na Mazdi 6 bili narejeni vsi servisi. Ali bi mi povedali na servisu, ?e jim povem VIN ?tevilko? Avto je uvo?en iz Italije. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 Kakor vem je neka elektronska servisna knjiga, samo to mislim da je samo za zadnje leto ali dve. Samo po VIN ?tevilki pa mislim, da ne morejo ugotoviti kak?ni servisi so bili delani (to za avtomobilie pred elektronsko servisno knjigo) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.