Boss Napisano 31. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 31. december, 2004 V glavnem vam ?elim ?e veliko prevo?enih kilometrov z va?imi Mazdami brez kazni, nezgod in okvar. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 31. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 31. december, 2004 sicer si zgodenj, ampak jaz se ti pridru?ujem Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Japanac Napisano 31. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 31. december, 2004 Od jednog Hrvata tudi sve najbolje u novoj 2005. Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 31. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 31. december, 2004 Jaz vam ?elim ?imve? prijetnih trenutkov na cesti, pa tudi izven nje , pa seveda ljubezni, zdravja in sre?e zvrhan ko?, predvsem pa ?imve? poguma pri uresni?evanju svojih ciljev. Sre?no 2005! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda-mx3 Napisano 31. december, 2004 Prijavi Deli Napisano 31. december, 2004 Pravijo, da bo prihajajo?e leto pomenilo razcvet za vse ljudi v primerjavi z leto?njim. ?elim vam, da bi tudi vi do?iveli vse najlep?e stvari in da zajamete ?ivljenje z veliiiiko ?lico Sre?no 2005! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hrdzo Napisano 1. januar, 2005 Prijavi Deli Napisano 1. januar, 2005 Sve najboljse u 2005 Vam svima Mazdoljupcima zelim!!! I samo se culo zoom-zoom non stop!!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 1. januar, 2005 Prijavi Deli Napisano 1. januar, 2005 Naj se vam,v letu 2005, vsem uresniciijo vse zelje, cimmanj tezav z policisti in veliko srecno prevozenih kilometrov z mazdami. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainLess Napisano 1. januar, 2005 Prijavi Deli Napisano 1. januar, 2005 Se pridru?ujem vsem ?eljam, pa ?im ve? styling in tunning izvedb na va?ih mazdicah! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 1. januar, 2005 Prijavi Deli Napisano 1. januar, 2005 happy new year.Enako. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MalaMazda Napisano 1. januar, 2005 Prijavi Deli Napisano 1. januar, 2005 ?e jaz se pridru?ujem ?elim, da se vam v prihodnosti uresni?ijo sanje, udejanjijo ?elje in izpolnijo pri?akovanja SRE?NO in USPE?NO v letu 2005, ter mnogo lepo pre?ivetih trenutkov z va?imi jeklenimi konji?ki vam ?eli Malamazda Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
vuk Napisano 1. januar, 2005 Prijavi Deli Napisano 1. januar, 2005 Tudi z moje strani uspe?no & zdravo leto 2005,pa naj vas sre?a spremlja kjerkoli in karkoli boste po?eli. lp Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 1. januar, 2005 Prijavi Deli Napisano 1. januar, 2005 Tudi jaz vam ?elim veliko sre?e, zdravja in varnih kilometrov v letu 2oo5! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Cyb3r Napisano 2. januar, 2005 Prijavi Deli Napisano 2. januar, 2005 Zdravega, ostalo bo samo pri?lo. Citiraj http://cyb3rjev.blogspot.com Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo Napisano 2. januar, 2005 Prijavi Deli Napisano 2. januar, 2005 In jst vam cestitam. Veliko srecno prevozenih kilometrov v vasih mazdah v letu 2005! Don Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.