ice Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 zlgeda radioaktivno a si 100% da ni iz hirosime Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 11. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2008 motor je KON?AN manjkajo le ?e nalepke Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 fleten je ! Me pa zanima nekaj.....................npr. te vstavi gleda prometno (ali pa? papirje)in tam se pa? ne poklapaz orginal barvo !! Kako se bo? zagovarjal!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Novo prometno bo dal delat... simpl Citiraj
uklopko Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Novo prometno bo dal delat... simpl Mater ?e pomislu nism na to!Se mi vid da sm v slu?bi in se mi ne da preve? razmi?lat! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ice Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 poleg tega a misls da bo polcaj vedu da s3m ni zelena Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
madmax Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 poleg tega a misls da bo polcaj vedu da s3m ni zelena Ma pomojem bo kr vedu, ?e mu bo pa sumljiv bo pa po zvezi preveru Citiraj
Symon Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Ma pomojem bo kr vedu, ?e mu bo pa sumljiv bo pa po zvezi preveru No super iz prve roke: kako je s temi barvami a imajo to kak?no listo ali kaj podobnega, da vedo iz glave ali je to zanje nepomemben podatek? Citiraj
LabiGT Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 to tud mene zanima, kako policaj ve katera je tista barva po sifri? ce je sumljivo poklice drugace pa ne more vedeti al kako? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 11. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2008 fleten je ! Me pa zanima nekaj.....................npr. te vstavi gleda prometno (ali pa? papirje)in tam se pa? ne poklapaz orginal barvo !! Kako se bo? zagovarjal!! novo prometno kot ti je boss odgovoril Novo prometno bo dal delat... simpl tko mi je 28.4.2008 potekla pa ?e prepis je bil narejen in bom usput ?e barvo dal spremeniti Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 11. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Cel postopek v filmu ?e koga zanima KLIK ZA VIDEO Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Mislim da glede barve lahko tudi na tehni?nem vpi?ejo novo barvo v prometno Citiraj
nisde Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Kaj pa bo pisal zdj v prometni, hiro?ima radioactive green al kaj Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
qwerty Napisano 11. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Mislim da glede barve lahko tudi na tehni?nem vpi?ejo novo barvo v prometno tak je men tut amzs rekel in morem zinat tipu da je druga barva ko zapelejm na tehni?ni pregled Kaj pa bo pisal zdj v prometni, hiro?ima radioactive green al kaj hm... kaj pa vem pomoje bojo kr prazn pstil drga? je pa to S6B Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 motor je KON?AN manjkajo le ?e nalepke Sem videl tola, ?e napol sestavljeno, sam priznam zdej ko je sestavljen zgleda bol?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
madmax Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 to tud mene zanima, kako policaj ve katera je tista barva po sifri?ce je sumljivo poklice drugace pa ne more vedeti al kako? Tiste najbolj osnovne (rde?a, bela, ?rna) poznam ?e jaz, torej predvidevam da ka?en prometnik ki celo ?ivljenje gleda prometna dovoljenja pozna vsaj toliko ?e ne ?e kej ve? U bistvu ?e te zanima bo? zvedu, ?e ne pa ne. :ne vem: Citiraj
Symon Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 Hehe, kot nov. Kak?ne bodo kaj nalepke? Citiraj
LabiGT Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 Tiste najbolj osnovne (rde?a, bela, ?rna) poznam ?e jaz, torej predvidevam da ka?en prometnik ki celo ?ivljenje gleda prometna dovoljenja pozna vsaj toliko ?e ne ?e kej ve? U bistvu ?e te zanima bo? zvedu, ?e ne pa ne. :ne vem: Kako pa ves katera je crna, rdec, bela? Mislim crack me the code, ker sem mislu, da vsak avto ma "svojo" sifro...ze pri mazdini crni je vec crnih, recimo moja je 16W, potem mas E9M...itdA je kaka logika pri teh sifrah al kako? Mislim kako se naucis teh kod?Me prav zanima, ker pojma nimam kako to gre Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 na kak?nem tehni?nem visi taka tabela, gre pa nekako tako da ena ?rka je kak?ne barve je, potem kak?en tip barve (metalna, navadna), za 3tjo sem pa ?e pozabil zakaj je Citiraj
madmax Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 skoraj tako kot je marko napisal, ponavadi je zaporedje ?rka, ?tevilka, ?rka.........prvo je kak?na barva je (navadna, metalik...), ?tevilka pomeni barvo (0 je bela, 3 je rde?a....), tretji znak pa je se mi zdi da odtenek (svetla, temna...) To je razlaga ki je meni znana, kej bolj podrobnega pa :ne vem: za kak?no tabel pa ne vem, oz. ?e jo uspe kdo najdet le naj jo prilepi tu gor ma? pa tabele na skoraj vsakem tehni?nem. Citiraj
Segi Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 dobr zrihtano qwerty, barva ful sede!! pa ste sigurni da lahko barvo spremenijo na tehni?nem??, ker ko sem se jaz par let nazaj zanimal ko sem hotu sesalc na drugo barvo ?pricnit, so me napotili na uradnega zastopnika (peugeot slo.), in naj bi mi mogli tam izdat nov homolomo karton?ek z novo oznako barve, ?e ni blo ?e celo tak re?en da ga morem dol peljat...uglavnem malo morje komplikacij evo sem najdu eno mini razlago o barvah:Barva vozila se dolo?i s pomo?jo kataloga barv, ki vsebuje deset osnovnih barv.Barva se dolo?i na osnovi triznakovne kode, v kateri prvi znak ozna?uje vrsto laka, drugi ?tevilko osnovne barve, tretji pa barvni odtenek.Sestava posameznih kodnih znakov ozna?uje:1. Prvi znak ? vrsta lakaS ? navadenE ? kovinski 1. Drugi znak ? ?tevilka osnovne barve0. BELA ? RAL 90161. RUMENA ? RAL 10232. ORAN?NA ? RAL 20093. RDE?A ? RAL 30204. VIJOLI?NA ? RAL 40065. MODRA ? RAL 50176. ZELENA ? RAL 60247. SIVA ? RAL 70428. RJAVA ? RAL 80079. ?RNA ? RAL 9017 2. Tretji znak ? barvni odtenekB SVETLA (svetlej?a od srednje)M SREDNJA (osnovna barva od ?t. 0 do 9)D TEMNA (temnej?a od srednje) Pri dolo?itvi barve vozila se v evidenco registriranih vozil vnese le tista barva, ki je na vozilu prevladujo?a (ena triznakovna koda). Vir: http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?url...p;stevilka=4756 Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
LabiGT Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 kako je pol 16W biserna crna po tej tabeli? Mercedesi pa slpoh nimajo crk ampak samo stevilke... Bom mal raziskoval tole, ker me zanima zdaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 kako je pol 16W biserna crna po tej tabeli?Mercedesi pa slpoh nimajo crk ampak samo stevilke...Bom mal raziskoval tole, ker me zanima zdaj He,he,pa smo dobili ?e enega "raziskovalca".Pa si se meni smejal glede gum. Citiraj
LabiGT Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 Gume jaz cekiram tko al tko...skor za vsakega forumasa vem kere majo Drugace pa sem mal pogledal pa ne morem pogruntat glede teh barvnih kod... Ce bo kdo pogruntal naj se javi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 Labi da ni ta tvoja koda koda barve od mazde, ne pa ta ki je v prometni? Ker tovarni?ka koda moje rde?e je SQ v prometni je pa S3M Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.