My new ride..
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
In čez 1 kilometer se mu na rdečmu semaforju pripelješ spet za rit. Pol pa vidi kolk je profitiral 😄
-
Malo bolje bo, nebo pa veliko bolje. Bi moral vzeti avto na test pa poskusit, to je najboljša rešitev....
-
Ker bo premalo elektrike bo posledično manj avtomobilov in problem zastojev na cestah bo rešen brez gradenj novih cest! Polnili in vozili se bodo samo previligiranci visoko po družbeni lestvici in izjemoma še tisti, ki bodo samooskrbni s svojo sončnico. Upam, da bo to šele čez kakih 20 let, da me nebo bolela glava....
-
A nardimo eno temo ''Primerjave motorjev'', da bi meli take stvari na enem koncu? @Jest? A mi lahko nekdo prosim najde krivuljo navora še za mojo 2010, 2.0, 155 konjsko, za primerjavo? Oziroma, ali je morda krivulja podobna tej novejši 2.0 E-skyactive na zgornjem grafu, zeleni? V tem primeru sta X186 in G140 videt neprimerljivo boljša in bi bil zadovoljen s katerimkoli. A pije 5, 6, al pa 7l mi je vseeno. Pri moji pogrešam ravno malo tiste prožnosti, pod 3000 obratov, ko greš v šesti v klanec recimo, ali pa, ko v peti začneš pospeševat na AC. Primer ljubljanska obvoznica, od Polja proti tunelu Golovec, malenkost klanca, peta prestava, v koloni, mal jajcamo, mal peljemo... Pred mano model pri 60-70 km/h pospeši in nardi razmak, če jaz tam v peti pohodim, se ne zgodi nič 🙄. Enako je v četrti pri 60km/h.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.