qwerty Napisano 10. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. junij, 2008 Tjuning. Itak, ?ele zdaj mi je kapnilo, da je imel Yavarye svoje ?ase nekaj podobnega pa je menda ?lo kot sneta sekira. Samo toliko, za namig na koga se obrni po nasvete. mi je pravil ko je pri?el enkrat do mene bi kr mel tako stvarco sam pol pa po?tudira? 7l tank, poraba pa 9l/100km Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 10. junij, 2008 Prijavi Napisano 10. junij, 2008 Ja ?e tista njegova rumena zadeva leti k nora Ni?ve? ?la od bajte, je blo dost opravka z . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 13. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2008 motor je popravljen po petih urah ?ravfanja, ?telanja, kletja,... si kolega re?e ''laki ka ?e pa auspuh du?i'' jz pa eh.. pa prnese svojga (sicer ni gor pasal pa smo nardili da je pasal) in je motor letel preko 90 pospe?ki taki da si pri ?tartu vozil po zadnji Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 13. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=zdCtCSH-1wQ ?e kok se pelje Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 14. junij, 2008 Prijavi Napisano 14. junij, 2008 kaj, a po tazadnih pa ne gre Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 14. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2008 kaj, a po tazadnih pa ne gre gre sam to je bil ?ele test 1st run je bil pol je pa kolegu baterije zmanjkal Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 25. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. julij, 2008 UPDAJT pohodna plo?evina Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 28. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2008 plastika zalimana z neostikom Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 28. julij, 2008 Prijavi Napisano 28. julij, 2008 Fant ima prav, taprav pleh je ?e odve?na te?a. Si na pravi poti. Citiraj
qwerty Napisano 28. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2008 Fant ima prav, taprav pleh je ?e odve?na te?a. Si na pravi poti. pa ?e debel je pa ne pa?e gorpoleg tega sem pa za rolo te plastike 2mx1.5m dal 6? un pride pa 65? grobi izrez Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 7. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 nov auspuh Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 7. avgust, 2008 Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 A ma? to dirkalni Akrapovi??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 7. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 stage6 pro Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 19. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 zdej mi je ?e 2x zaribal, prvi? je ?plinta zaribala in se skrila v karter, jz pregledam dam novo gor pa jo je vn potegnal pa ?e enkrat zaribal... dober da so bli rabljeni deli, zdej bo pa ata karter spucu jz sm pa naro?o DR 70ccm Evolution (okol 11hp) Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 22. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2008 Danes montiral, odvozil 90km in dal na dyno nameril je 10.9hp pa motor dobesedno ni? ne pije... 4-4.5 L/100km Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 26. avgust, 2008 Prijavi Napisano 26. avgust, 2008 auspuh pride pa konec tuninga omejavalec bo montiran, da ko bom hotel ne bo presegel 45km/h ful je dober jz se pa ne bom v nevem kak tuning spu??al razen izpuha da ma?ina zadiha kot je treba zdej mi je ?e 2x zaribal, prvi? je ?plinta zaribala in se skrila v karter, jz pregledam dam novo gor pa jo je vn potegnal pa ?e enkrat zaribal... dober da so bli rabljeni deli, zdej bo pa ata karter spucu jz sm pa naro?o DR 70ccm Evolution (okol 11hp) Ti pa res deluje? glede na smer vetra Citiraj
qwerty Napisano 26. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. avgust, 2008 Ti pa res deluje? glede na smer vetra hehe Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.