Eldo_323f Napisano 17. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2008 hmm.. a mogo?e ve ?e bi pomagal reset ra?unalnika? pa kako se resetira pr f-ki ?? Citiraj ELDO_323f
Marko_mx-3 Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 + klemo od akumulatorja dol in dobrih 20s dr?at bremzo, samo s tem se tudi radio resetira Citiraj
Eldo_323f Napisano 17. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2008 + klemo od akumulatorja dol in dobrih 20s dr?at bremzo, samo s tem se tudi radio resetira o ne sam radijo ne... hehhe Citiraj ELDO_323f
YavarYe X6V6 Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 o ne sam radijo ne... hehhe Mi z blaupunkti nimamo teh te?av. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOBI Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 ja sj.. nov je 500 eur.. ?e bi jst vedu da je to res to bi ga ?u iskat v avstrijo na odpad.. zakaj pa v avstrijo,jaz ti ga prodam za 150 eur,se prej pa ga lahko sprobas ce je res frtajler,ta moj 100% dela ,pridi na ptuj pa ti ga zamenjam pa da vidimo ce je to to Citiraj MAZDA POWER
Eldo_323f Napisano 18. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. junij, 2008 zakaj pa v avstrijo,jaz ti ga prodam za 150 eur,se prej pa ga lahko sprobas ce je res frtajler,ta moj 100% dela ,pridi na ptuj pa ti ga zamenjam pa da vidimo ce je to to dons bom probu en ftajler da probam ?e je to to,pa nevem zakaj vsi tok cente to tok sj je stvar 10 let stara, lohk vsak cajt crkne.. heheajd une na mazda servisu razumem... majo novo stvar sm se zmenu s kolegom mi bo prnesu iz italije za 50 EUR... Citiraj ELDO_323f
zoom Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Pa kaj je s temi 1.5 mlin?ki!!!.... jajca. Moja zdaj ne cuka ve?(brez vidnega razloga) je pa brez mo?i do 2500 obr. ko pre?altam kar umre pol pa spet potegne.... zanimivo da ko je pa mrzla - najbr? pod ?okom pa vle?e ko da ma 30 konjev ve?... me ?e ma da bi jo kar prodal.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Pa kaj je s temi 1.5 mlin?ki!!!.... jajca. Moja zdaj ne cuka ve?(brez vidnega razloga) je pa brez mo?i do 2500 obr. ko pre?altam kar umre pol pa spet potegne.... zanimivo da ko je pa mrzla - najbr? pod ?okom pa vle?e ko da ma 30 konjev ve?... me ?e ma da bi jo kar prodal.... piky merilec pretoka zraka ali pa samo eno termo tipalo, pa bo mir. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zoom Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 piky merilec pretoka zraka ali pa samo eno termo tipalo, pa bo mir. misli?? kaj ni termo tipalo v isti cevki kot merilec pretoka?Kje bi se dalo to probat. V Makomi nimajo pojma niti dela pomoje..... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 misli?? kaj ni termo tipalo v isti cevki kot merilec pretoka?Kje bi se dalo to probat. V Makomi nimajo pojma niti dela pomoje..... Najdi ?e enga z istim avtom pa zamnjajta in probja in bo? takoj vedel al je al ni tam napaka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Eldo_323f Napisano 25. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2008 no evo... da vam sporo?im da mazda zdj spet laufa ko urca.. ah to cukanja k je trajalo cel mesc, pa k na uradnem servisu niso vedl kaj je... zdj se boste smejal ,.... v kapi se je zlomu un granit-grafit al karkol je (un kamn?k na fedru na sredini k je) pa je ?la elektrika vse povsod pr niskih obratih.... Citiraj ELDO_323f
uklopko Napisano 25. junij, 2008 Prijavi Napisano 25. junij, 2008 finaly Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Sam da dela Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.