qwerty Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 eh to ni ncjaz mam cel nov menjalnik pa se nc ne hvalim haha Citiraj If in doubt, flat out...
Alex Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 eh to ni ncjaz mam cel nov menjalnik pa se nc ne hvalim ...kaj pa,?e so ti not montirali 6 brzinskega?a si preveril? Citiraj
Symon Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 ...kaj pa,?e so ti not montirali 6 brzinskega?a si preveril? Tole je za probati. Citiraj
KAALman Napisano 28. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. april, 2009 heh... pa sj ma 6-brzinskega... 1., 2., 3., 4., 5. pa RALLY Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 heh... pa sj ma 6-brzinskega... 1., 2., 3., 4., 5. pa RALLY Dej mi ti razlo?i,kaj za eno zadev?no ima? tukaj? Citiraj
Kuscar Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 Dej mi ti razlo?i,kaj za eno zadev?no ima? tukaj? to majo une katere majo ekran?ek za navigacijo - pomojem za upravljanje tega ekran?ka - preveri po oglasih malo bo? videl... lp Kuscar Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 Dej mi ti razlo?i,kaj za eno zadev?no ima? tukaj? To je od navugacije daljinec, tam je spravljen ko ga ne uporabljamo, pa tudi ko ga uporabljamo je lahko tam.Pa ?e osvetlitev dela samo ?e je v tem "predal?ku" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 28. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. april, 2009 Dej mi ti razlo?i,kaj za eno zadev?no ima? tukaj? pilot za navigacijo Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 To je od navugacije daljinec, tam je spravljen ko ga ne uporabljamo, pa tudi ko ga uporabljamo je lahko tam.Pa ?e osvetlitev dela samo ?e je v tem "predal?ku" Pri tanovih pa tega ni... ker lahko tapkamo kar po ekranu Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 Pri tanovih pa tega ni... ker lahko tapkamo kar po ekranu Pa da je ?e tam vse potacano. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 Pa da je ?e tam vse potacano. To je tudi res... ampak tako ali tako proizvajalci raznoraznih napravic (in tudi avtomobilov) vse raje posegajo po materialih iz kroma ali visokosijajne plastike (klavirski lak) ... ki sicer fancy izgleda, dokler ne uproabljas Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 5. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. maj, 2009 khm... a se kaj vidi, da se ?ajna ? http://kaalman.moj-album.com/album/15680955/ Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 7. maj, 2009 Prijavi Napisano 7. maj, 2009 Ni lep?e prej?nje 6ke Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 8. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2009 ?loveku ni nikoli dolgcajt, ?e se le zna zaposliti ker so stari haubenlifterji pred kratkim spustili du?o... smo zrihtali nove INXX ... (od Opel Corse A) in zdaj spet ponosno sama stoji (hauba namre?): Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 Kater si imel pa prej ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 8. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2009 Kater si imel pa prej ? ne vem... neke ?rne... mislim da so iz ATH-Hinsberger asortimana ... so bli ?e od za?etka na avtu... so bli pa tanj?i in bolj ?voh... tile so mo?no ko 100 hudi?ev nosilce od prej sem prebrusil in ponovno pobarval, malo luknje popravil... na krogli?ne vijake sem dal namesto M8 M6 navoj... in evo... Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 ne vem... neke ?rne... mislim da so iz ATH-Hinsberger asortimana ... so bli ?e od za?etka na avtu... so bli pa tanj?i in bolj ?voh... tile so mo?no ko 100 hudi?ev nosilce od prej sem prebrusil in ponovno pobarval, malo luknje popravil... na krogli?ne vijake sem dal namesto M8 M6 navoj... in evo... Kje si pa nabavil te amortizerje? Bi tudi jaz imel take gor. Citiraj
KAALman Napisano 8. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2009 Kje si pa nabavil te amortizerje? Bi tudi jaz imel take gor. pri avtohi?i, kjer sem jaz 6ko kupil, so jo ?e kot novo malo okrasili in amortizerje za pokrov motorja so na?li tele:http://www.ath-hinsberger.de/tuning_mazda_...haubenlift-Set/ker so neko? zastopali ATH no od teh amortizerjev so ostali nosilci, amortizerji pa so iz tega donatorja (po novem ima karbonski pokrov: Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 pri avtohi?i, kjer sem jaz 6ko kupil, so jo ?e kot novo malo okrasili in amortizerje za pokrov motorja so na?li tele:http://www.ath-hinsberger.de/tuning_mazda_...haubenlift-Set/ker so neko? zastopali ATH no od teh amortizerjev so ostali nosilci, amortizerji pa so iz tega donatorja (po novem ima karbonski pokrov: drag race varianta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 9. november, 2009 Prijavi Napisano 9. november, 2009 pri avtohi?i, kjer sem jaz 6ko kupil, so jo ?e kot novo malo okrasili in amortizerje za pokrov motorja so na?li tele:http://www.ath-hinsberger.de/tuning_mazda_...haubenlift-Set/ker so neko? zastopali ATH no od teh amortizerjev so ostali nosilci, amortizerji pa so iz tega donatorja (po novem ima karbonski pokrov: Tile so pa kr dost ??, moji co bli 1/3 cnej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 10. november, 2009 Prijavi Napisano 10. november, 2009 Tukaj dva proizvajalca amortizerjev LJ konec PAHL MB konec OBKOV Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 10. november, 2009 Prijavi Napisano 10. november, 2009 ?loveku ni nikoli dolgcajt, ?e se le zna zaposliti ker so stari haubenlifterji pred kratkim spustili du?o... smo zrihtali nove INXX ... (od Opel Corse A) in zdaj spet ponosno sama stoji (hauba namre?): Ima? mogo?e mere Lmax, Lmin, Hod sila, da vidim kaj se lahko zmontira oz kaj je dovolj za haubo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
KAALman Napisano 10. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. november, 2009 Ima? mogo?e mere Lmax, Lmin, Hod sila, da vidim kaj se lahko zmontira oz kaj je dovolj za haubo bom eno popoldne zmeril stare, pa napi?em sem gor Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 6. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2010 v zimskih dneh je v?asih dolgcajt... pa je treba kaj po?raufat... evo slike PREJ: in slike POTEM:http://www.mojalbum.com/kaalman/mazda-6-plasma-stevci Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.