David Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 Overmuramuvingkejk se je spet izkazal.... IMPRESSIVE!!! Citiraj Feel free....
mazdaman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 A tu tudi lahko odtra? kazalce vstran tako kot se mi je to dogajalo pri 323 bg in mx3? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
KAALman Napisano 6. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2010 na 6ki so kazalci precej visoko nad ?tevci, tako da je dovolj prostora, da se da lepo prek potegnit je ?lo kar lepo, potem sem ?tevce ?e fiksiral z malo dvostraskega traku, ostalo je bila vezava... 12v sem vzel pri blindiranem stikalu zraven stikal za pranje ?arometov, osvetlitev armaturke in izklop DSC... tam je prosto napajanje 12V za osvetlitev, ki se pri?iga s pri?igom lu?i... Citiraj LP KAALman
mazdaman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 Zgleda odli?no Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 zgleda super Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 Zelo sem imresioniran nad novim izgledom. Ali je sedaj ?e mo?nost na novi osvetlitvi ?telat jakost svetlobe z potenciometrom kot prej? Kje si to e-bay-jal? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 Majstr si pa pohitel, tud js sem v?eraj to noter vrgu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 Majstr si pa pohitel, tud js sem v?eraj to noter vrgu. A ti ima? iste ?tevce noter? Citiraj
KAALman Napisano 7. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2010 A ti ima? iste ?tevce noter? ne... jaz mam za dizla, on pa podalj?ano obmo?je vrtljajev :D Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 ne... jaz mam za dizla, on pa podalj?ano obmo?je vrtljajev :D seveda,sem se ?e ustra?il,da ga vozi po navorsko-do 3500 vrtljajev. ?e vedno mi nisi povedal,kje sta to re? nabavila.Ker kar fejst po?ivi kabino...?e posebej pono?i. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. februar, 2010 Prijavi Napisano 8. februar, 2010 seveda,sem se ?e ustra?il,da ga vozi po navorsko-do 3500 vrtljajev. ?e vedno mi nisi povedal,kje sta to re? nabavila.Ker kar fejst po?ivi kabino...?e posebej pono?i. Gut frend ebay.de Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 16. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2010 and again... ?eprav je drago, je lep?e kot original tak je bilo prej: Citiraj LP KAALman
jures Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 black magic.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Don Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 To je vse kar je manjkalo na temu avtu! Najbolj ukusno zrihtan avto ... ?E SPREDAJ! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
KAALman Napisano 16. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2010 To je vse kar je manjkalo na temu avtu! Najbolj ukusno zrihtan avto ... ?E SPREDAJ! khm... da bo nekaj jasno... sprememba so SAMO Silver Vision ?arnice spredaj so not ?e kar nekaj ?asa, zadaj pa so WY21W, ki jih v avtotrgovinah prakti?no ni... zato sem kupil na E-bayu... Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 khm... da bo nekaj jasno... sprememba so SAMO Silver Vision ?arnice spredaj so not ?e kar nekaj ?asa, zadaj pa so WY21W, ki jih v avtotrgovinah prakti?no ni... zato sem kupil na E-bayu... So mislili,da si dal gor zatemnjene lu?i. Obstajajo in to z led diodami noter. Citiraj
KAALman Napisano 16. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2010 So mislili,da si dal gor zatemnjene lu?i. Obstajajo in to z led diodami noter. RICE Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 RICE nebi reku, ri?ota je, ?e bi res kej pogr?u s stylingom Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Peričnik Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 lepa lepa Citiraj veter u laseh
Skobi Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 Odli?no predelana 6ka. Me pa zanima kje si dobil "spojler" oz. letvico? Koliko ta hec stane, se dobi ?e pobarvane? Citiraj We need a bigger turbo!
KAALman Napisano 13. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 13. maj, 2010 Odli?no predelana 6ka. Me pa zanima kje si dobil "spojler" oz. letvico? Koliko ta hec stane, se dobi ?e pobarvane? spojler je bil na avtu, in ?al tudi pri servisu, kjer sem avto kupil, ne vedo ve? povedati, od katerega proizvajalca je, namestili pa so ga oni Citiraj LP KAALman
Skobi Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 Hjoj, ne maram teh ogromnih spojlerjev in podobne navlake, ta letvica se mi zdi pa kar mi?na. Mogo?e tudi OEM od MPS-ke, samo je verjetno drag-vsaj originalen... Ma? kako stran, kjer bi to dobil? Pa ?e neki. Zadnje lu?i(?rno znotraj) si kupil ali razstavil pa pobarval? Citiraj We need a bigger turbo!
KAALman Napisano 18. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Hjoj, ne maram teh ogromnih spojlerjev in podobne navlake, ta letvica se mi zdi pa kar mi?na. Mogo?e tudi OEM od MPS-ke, samo je verjetno drag-vsaj originalen... Ma? kako stran, kjer bi to dobil? Pa ?e neki. Zadnje lu?i(?rno znotraj) si kupil ali razstavil pa pobarval? zadnje lu?i so bile del originalne Mazda dodatne opreme po katalogu... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.