jstdoma Napisano 30. maj, 2008 Prijavi Napisano 30. maj, 2008 Zanima me ?e je kdo ?e kdaj dal napolnit klimo s plinom R12? Sem se mal pozanimu, in ugotovil da ne obstaja ve? ker ?koduje ozonu, in so ga prepovedal okrog leta 1995?!?!?! :ne vem: Jst ga mam pa Mazdi najbr? - in to premal, pa mi ne hladi dobr! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. junij, 2008 Prijavi Napisano 1. junij, 2008 Zanima me ?e je kdo ?e kdaj dal napolnit klimo s plinom R12? Sem se mal pozanimu, in ugotovil da ne obstaja ve? ker ?koduje ozonu, in so ga prepovedal okrog leta 1995?!?!?! :ne vem: Jst ga mam pa Mazdi najbr? - in to premal, pa mi ne hladi dobr! Nima? ti noter tega plina, ti ma? kar ta sodobnega 407 al neki takega. TO zrihta vsak ki polni-popravlja klime. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 2. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2008 Ne vem to?n kva je not. Sm bil na nekem servisu da bi pogledal, pa je reku mo?akar da so priklju?ki druga?ni in njihov aparat ne pa?e" :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. junij, 2008 Prijavi Napisano 2. junij, 2008 Ne vem to?n kva je not.Sm bil na nekem servisu da bi pogledal, pa je reku mo?akar da so priklju?ki druga?ni in njihov aparat ne pa?e" :ne vem: Neki seervis zamenjaj za nekega drugega, pa bo? zadevo re?il. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 4. junij, 2008 Prijavi Napisano 4. junij, 2008 Btw. imate zdaj tudi na Mazda servisih akcijo za klime: pregled+?i??enje+polnjenje = 55? Eventualni dodatni stro?ek je filter za klimo, vkolikor bi ga bilo treba/ bi ?eleli menjati Pozdrav?ek! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Marko_mx-3 Napisano 4. junij, 2008 Prijavi Napisano 4. junij, 2008 A to velja za vse letnike Mazd? Tudi za mojo 92 MX-3? Citiraj
wildcat Napisano 4. junij, 2008 Prijavi Napisano 4. junij, 2008 Tudi Kdaj pride? Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Marko_mx-3 Napisano 4. junij, 2008 Prijavi Napisano 4. junij, 2008 ?e bi imel ?as bi takoj pri?el Do kdaj traja akcija? Citiraj
wildcat Napisano 4. junij, 2008 Prijavi Napisano 4. junij, 2008 31.08. Pregled vklju?uje kontrolo funkcij delovanja, dezinfekcijo klimatske naprave (v ceno je v?teto tudi ?istilno sredstvo) in pregled ustreznosti filtra zraka. V ?asu trajanja akcije ( do konca avgusta 2008) bo v pregled vklju?ena tudi brezpla?na polnitev z plinom. Pozdrav! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
ice Napisano 5. junij, 2008 Prijavi Napisano 5. junij, 2008 na kermu mazda servsu to? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
BOJČ Napisano 5. junij, 2008 Prijavi Napisano 5. junij, 2008 na kermu mazda servsu to? Na vseh poobla??enih za Mazde Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ice Napisano 5. junij, 2008 Prijavi Napisano 5. junij, 2008 torej lahko nardimo srecanje zravn pa damo klimo ustimat mogoce se dobimo skupinski popust Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
jstdoma Napisano 5. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2008 Neki seervis zamenjaj za nekega drugega, pa bo? zadevo re?il. Sm zamenu servis , ?el na druzga in so mi nafilal z R12!!! Citiraj
Z M A J Napisano 28. april, 2010 Prijavi Napisano 28. april, 2010 Bom kr tole temo o?ivu! Kam se nejbl spla?a jet klimo nafilat, da je ugodno in okej u?timano (LJ regija)? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 28. april, 2010 Prijavi Napisano 28. april, 2010 Tud jaz rabim enega serviserja za klime, da mi pogleda kompresor. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.