Skoči na vsebino

parkirni senzorji

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz imam TE plus, imam ksenonke, Bose, in nobenih senzorjev. :)

Druga?e, sem govoril z enim majstrom in je rekel, da se naj izogibam Flush senzorjev, torej teh brez izbokline. Ti so namre? mi?ljeni bolj ali manj za tovarni?ko vgradnjo. Finta bi naj bila v tem, da je potrebno zvrtati luknjo pri ?emer lak rahlo po?koduje?, in se v tem primeru vidi. 

V primeru druge variante (Plug-in) pa senzor malenkost gleda preko zunanje strani branika in tako prekrije luknjo in mini napake-posledice vrtanja.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

@jonathan2, kako se obnesejo zdej tvoji senzorji? :) 

Napisano

Pob, ?akam na monta?o, ker je bil moj mehanik odsoten. ?al mi jih bo vgradil ?ele konec maja. Sporo?im takoj, ko sprobam.

Ima pa kolega identi?ne senzorje na citroenu in delajo v nulo, sem zadnji? probal.

Napisano

Se komu dogaja, da mu senzorji piskajo, pa ni ni? zadaj?? Se mi zadnje ?ase kar pogosto to dogaja, pa sem najprej mislil,da mogo?e zato, k mam tok umazan avto sramezljiv  Pa tud po pranju ni ni? druga?e. Ma kdo kak predlog, kaj naj ?e naredim?

Napisano

Se komu dogaja, da mu senzorji piskajo, pa ni ni? zadaj?? Se mi zadnje ?ase kar pogosto to dogaja, pa sem najprej mislil,da mogo?e zato, k mam tok umazan avto sramezljiv  Pa tud po pranju ni ni? druga?e. Ma kdo kak predlog, kaj naj ?e naredim?

To te nekdo preganja, mora biti nek duh. A si v prej?njem ?ivljenju koga povozil? :lol:

Od avtov ki jih trenutno vozim, meni so ?e najbolj?i senzorji pri moje najdra?je renoldu, takoj zatem pri slu?beni Ri?oti LC, potem pri ?kodilaku za moj okus prekmalu za?no piskat, dodatni senzorji na bokih za brezvezno avtomatsko parkiranje so pa sploh mote?i. In najslab?i so mi senzorji na slu?beni hondi. Tisti ?e od novega piskajo kot se jim zazdi tudi ko ni ni? zadaj.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

?e kej novga glede teh parkirnih senzorjev? :D Hvala.

Napisano

Evo,senzorji so kon?no zmontirani. Parkrat sem preiskusil, in za enkrat delajo super!

Ve? informacij pa v kratkem, ko uspem zadevo bolj podrobno stestirat.

Mimogrede, senzorje sem zelo te?ko dobil po ceni 80 ?, vsi monterji ho?ejo imeti za Metasystem (125 ? +), na avtocaravaning pa jih ni ve? mogo?e dobiti. Kupil sem jih na http://www.vsepovrsti.com, po?tnina je bila brezpla?na.

EDIT:

Torej senzorji preverjeni. Lepo za?nejo po?asi piskat na cca 1 m in piskajo neprekinjeno pri 20 cm. 

Edina zadeva na katero me je sam monter opozoril je ta, da branik ni popolnoma raven v predelu kjer sta stranska senzorja. Posledi?no ta dva senzorja pozicionirana nekoliko (nekaj stopinj) navzgor in mi najverjetneje ne bosta ?pobirala? nizkih predmetov. Sicer se dobijo ene podlo?ke,blende, a niso prilo?ene kompletu. Ob priliki ?e stestiram zaznavanje nizkih predmetov.

Mehanik je skril beeper v C stebri?ek, tako da ni viden, glasnost se mi zdi idealna (nastavitev na maximum).

Napisano

Tudi sam bi mel nekaj takega. Koliko te je stala celotna investicija skupaj z delom?

Pa ?e mi lahk pove? to?no katere senzorje iz te strani si vzel?

Hvala!

Napisano

Imam to?no te: http://www.vsepovrsti.com/avtooprema/avtoelektrika/pripomocki-za-parkiranje/parkirni-senzorji-easy-park-meta-system-881

Mojemu mehaniku (Maribor), sem za gradnjo + barvanje pla?al 80 ?. Toraj vse skupaj me je stalo malo ve? kot 160 ?.

Klical sem tudi drugje (LJ z okolico), vendar so vsepovsod hoteli za omenjene senzorje z vgradnjo vred (brez barvanja) med 220 in 250 eur. Verjamem, da je ?e kak poceni a ga nisem na?el.

Napisano

Torej, ?e grem istemu mehaniku, bi naredu po isti ceni? Samo vpra?am. ;-)

Sent from my D5803 using Tapatalk

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.