Jest Napisano 14. januar, 2004 Prijavi Napisano 14. januar, 2004 seveda Mazda3 ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 14. januar, 2004 Prijavi Napisano 14. januar, 2004 tole zdaj ze malo na vsevedovstvo vlece, ampak... saj je vendar jasno zakaj je MAZDA 3 avto leta 2004 meni se drugache avto zelo dopade, najraje z CD136 motorjem.... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 14. januar, 2004 Prijavi Napisano 14. januar, 2004 Normalno ste kaj drugega pricakoval. Men osebno je zelo vsec. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bosti Napisano 14. januar, 2004 Prijavi Napisano 14. januar, 2004 Sem mel prilo?nost jo mal testirat in moram re?t, da ?e bi bil denar, bi bil to moj naslednji avto. Je bla sicer le 1.6 ma?ina, ampak je za obi?ajno vo?njo ?ist dovolj. Vzmetenje trdo, velik prostora, ma?ina nesli?na. Pa dost huda armaturka, sploh tiste lu?ke, ko glasnost na avtoradiu spreminja?. Neumno mi je edino to, da je ta model, ki sem ga vozil, imel kontrole za cd player/izmenjevalec ... o?itno so te standardno na armaturi, cd izmenjevalca pa ni blo vgrajenega. Je pa cena kar visoka. Trgovci se pa ?e veselijo, saj to spet pomeni porast v prodaji. Yupiii, forum bo dobil nove obiskovalce. Citiraj
din Napisano 14. januar, 2004 Prijavi Napisano 14. januar, 2004 se strinjam z izborom, pa ?eprav ?e avta sploh videl nisem Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.