poky Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 Bonbon?ki redijo in kvarijo zobe, zato jih ve?je punce ne li?ete ve?... Oja....ta velike jih ravno li?ejo,tamale jih namre? kr zgrizejo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 Oja....ta velike jih ravno li?ejo,tamale jih namre? kr zgrizejo.... No sej to sem tud jaz mislil, samo sem ?akal, da bo to kdo drug napisal, ne spet jaz... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 A dej dej Nisde To si pa mal tko...?udn napisala A to morm prou zdj a lah po?akam da se stu?eram Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ninja Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 @Nisde: Tu lejt.... ?e bi napisala "bo? dal, bo? dal" bi blo mrde druga? Citiraj
nisde Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 @Nisde: Tu lejt.... ?e bi napisala "bo? dal, bo? dal" bi blo mrde druga? Jst sm se skliceval na tole ikonco , ki zgleda kot sj ve? kaj, in ne na tist k si ti misnla Packa Glede "dajanja" pa najbl da se s fantom pomen? :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOJČ Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 @Nisde: Tu lejt.... ?e bi napisala "bo? dal, bo? dal" bi blo mrde druga? A vid? Nisde kak?ne so dons moderne beybe. N? prosit dej-dej, one kr "bo? dal, bo? dal".Bemu, nema labavo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
nisde Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Ja no, bol? da odkrito pove, k pa da je su?a med mogami Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOJČ Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Ja no, bol? da odkrito pove, k pa da je su?a med mogami Jp, pa ?e nam je la?je Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
nisde Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Se razume Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.