ReDevil Napisano 12. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Jz sm zadovoln, pa ?e dobro igro so pokazal, mel so tut neki dost sre?e pr 2. golu! Sicer pa ne bodmo taki fou?livci! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
theBill Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 O faaaaak, zdej bomo pa celo poletje poslu?al na morju o lepi njihovi in njihovih dećkih.....groza Sam ?e poslu?am dretje iz na?ega bloka....dijomijo. Sam Nemci so pa tut za en QRC igral. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
poky Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Mah...kaj ?emo...zmagali so bolj?i danes. Hvaljenja bo pa itaq na pretek zaj ja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
RoKo Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 .Sam Nemci so pa tut za en QRC igral. ?e mene vpra?a?. sem mel ob?utek.da majo Nemci obute klipserje... Citiraj
daSKAn Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Mi je zal da nisem gledal cele tekme... Hrvatje so igral fantasti?no, ?vabi pa za en kurc. Na za?etku sem jih imel za favorite (ker prakti?no igrajo doma), zdej pa nisem glih prepri?an. Vedel sem da hrvati ne bojo igrali tako slabo kot so prvo tekmo, ampak tokrat so prestavli igro za 2 nivoja vi?je, sem pa vseeno mislil da proti razplo?enim nemcem ne bi imeli ?ans (1:2 za nemce sem ra?unal). No ja s tako igro Hrvatom ne uide polfinale (ker bi v ?etrtfinalu znal dobit kake ?ehe). Citiraj
Ninja Napisano 13. junij, 2008 Prijavi Napisano 13. junij, 2008 Sem rekla, za koga je treba navijat Citiraj
RoKo Napisano 13. junij, 2008 Prijavi Napisano 13. junij, 2008 Madona, Nizozemci razturajo... Citiraj
LabiGT Napisano 13. junij, 2008 Prijavi Napisano 13. junij, 2008 res je... pa se vid, da je nizozemska samo 50-60km stran, ker je blo spet ful glasno (navijajo za njih skor kot za domaco ekipo) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 13. junij, 2008 Prijavi Napisano 13. junij, 2008 Bravo Orange. Res razturajo,znajo prit zelo dale?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 13. junij, 2008 Prijavi Napisano 13. junij, 2008 res je...pa se vid, da je nizozemska samo 50-60km stran, ker je blo spet ful glasno (navijajo za njih skor kot za domaco ekipo) Halo Labi, pa valda ne bojo za Francoze navijal - zgodovinske sovra?nike :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 14. junij, 2008 Prijavi Napisano 14. junij, 2008 Jaz navijam za Nizozemsko-od vedno. Kaj sem vam reku,kdo je glavni,a? Go orange,go. Citiraj
ReDevil Napisano 14. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2008 Noro, Francozi pa pravi razgla?eni orkester! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
krzz4 Napisano 14. junij, 2008 Prijavi Napisano 14. junij, 2008 viva el España! za finale pa pravim Holland - España, za zmago pa ne vem, odvisno kdo bo bol? Jz dam na ?panijo. Citiraj
ReDevil Napisano 14. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2008 Kokr vem se n morjo sre?at u finalu; loh je edin Portugalska z eno od teh dveh! In to bi blo ok! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
daSKAn Napisano 14. junij, 2008 Prijavi Napisano 14. junij, 2008 Nizozemci in ?panci se lahko sre?ajo le v polfinalu, ?e mene pra?ate zaradi butastega sistema.... Kukrkoli, sam da bojo pol v finalu Portugalce nabil. Navijam pa za ?pance. Citiraj
ReDevil Napisano 14. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2008 Daskan - Sej ?panija je dans pokazala, da obvlada, s tem da so zanje ?vedi izredno neugodni in se nekak ne znajdejo prot njihovmu sistemu igre! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 15. junij, 2008 Prijavi Napisano 15. junij, 2008 Kak?na tekma Tur?ija kar naprej Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Ninja Napisano 15. junij, 2008 Prijavi Napisano 15. junij, 2008 Ne maram Turkov To je ?e sme?n, 3 goli v zadnjih 15. min. Damn. Citiraj
madmax Napisano 15. junij, 2008 Prijavi Napisano 15. junij, 2008 Ma nej gre use u ku***! Do zdej se skoraj vse odvija kontra mojim ?eljam Citiraj
LabiGT Napisano 15. junij, 2008 Prijavi Napisano 15. junij, 2008 TO!!! en b?y?k t?rkiye! ole to je blo pa super Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RoKo Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Za infarkt! Dobro da nisem ?eh...sicer pa sem navijal za njih! Sicer pa komaj ?akam tekmo s Hrvati, po moje jih bodo Turki zmleli... Citiraj
LabiGT Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 sem napisal sms mojemu dobremu cesku prijatelju iz gimnazije (zajebaval ga itak) kaj mi je odgovoril : I am cancelling my vacation in Turkey.... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 LOL no ... ta pa je ubrisan na fuzbal, naj raje svoje loleke kaznuje, ker so dopustili, da se je kaj takega zgodilo. Citiraj
daSKAn Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Mah na firmi sem mel stavo da bo, 0:2 za portugalce in 3:2 za Cehe, no rezulteti so bli to?ni, samo za napa?no stran. Kak so se ?ehi pocen zajebal. To je bil ?isto takti?ni zajeb. Kollerja bi mogu ven potegnt, pa kakega hitrega napadalca not. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.