Skoči na vsebino

EURO2008

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jz sm zadovoln, pa ?e dobro igro so pokazal, mel so tut neki dost sre?e pr 2. golu! :danzoman::jupiii:

Sicer pa ne bodmo taki fou?livci! :whatever:B)

Dobrodo?li na forumu!

• Odgovori 125
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

O faaaaak, zdej bomo pa celo poletje poslu?al na morju o lepi njihovi in njihovih dećkih.....groza <_<

Sam ?e poslu?am dretje iz na?ega bloka....dijomijo.

Sam Nemci so pa tut za en QRC igral.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Mah...kaj ?emo...zmagali so bolj?i danes. <_< Hvaljenja bo pa itaq na pretek zaj ja. :(

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Mi je zal da nisem gledal cele tekme...

Hrvatje so igral fantasti?no, ?vabi pa za en kurc. Na za?etku sem jih imel za favorite (ker prakti?no igrajo doma), zdej pa nisem glih prepri?an.

Vedel sem da hrvati ne bojo igrali tako slabo kot so prvo tekmo, ampak tokrat so prestavli igro za 2 nivoja vi?je, sem pa vseeno mislil da proti razplo?enim nemcem ne bi imeli ?ans (1:2 za nemce sem ra?unal).

No ja s tako igro Hrvatom ne uide polfinale (ker bi v ?etrtfinalu znal dobit kake ?ehe).

Napisano

res je...

pa se vid, da je nizozemska samo 50-60km stran, ker je blo spet ful glasno (navijajo za njih skor kot za domaco ekipo)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Bravo Orange. :rispekt: Res razturajo,znajo prit zelo dale?. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

res je...

pa se vid, da je nizozemska samo 50-60km stran, ker je blo spet ful glasno (navijajo za njih skor kot za domaco ekipo)

Halo Labi, pa valda ne bojo za Francoze navijal - zgodovinske sovra?nike :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Jaz navijam za Nizozemsko-od vedno. :jupiii:

Kaj sem vam reku,kdo je glavni,a? :danzoman: Go orange,go. :D

Napisano

viva el España! za finale pa pravim Holland - España, za zmago pa ne vem, odvisno kdo bo bol? :) Jz dam na ?panijo.

Napisano

Kokr vem se n morjo sre?at u finalu; loh je edin Portugalska z eno od teh dveh! In to bi blo ok! :danzoman::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Nizozemci in ?panci se lahko sre?ajo le v polfinalu, ?e mene pra?ate zaradi butastega sistema....

Kukrkoli, sam da bojo pol v finalu Portugalce nabil. Navijam pa za ?pance.

Napisano

Daskan - :rispekt:

Sej ?panija je dans pokazala, da obvlada, s tem da so zanje ?vedi izredno neugodni in se nekak ne znajdejo prot njihovmu sistemu igre! <_<:bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Za infarkt! ?zmeden? Dobro da nisem ?eh...sicer pa sem navijal za njih! <_<

Sicer pa komaj ?akam tekmo s Hrvati, po moje jih bodo Turki zmleli... :whatever:

Napisano

sem napisal sms mojemu dobremu cesku prijatelju iz gimnazije (zajebaval ga itak)

kaj mi je odgovoril :D : I am cancelling my vacation in Turkey....

:hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

LOL no ... ta pa je ubrisan na fuzbal, naj raje svoje loleke kaznuje, ker so dopustili, da se je kaj takega zgodilo. :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

Mah na firmi sem mel stavo da bo, 0:2 za portugalce in 3:2 za Cehe, no rezulteti so bli to?ni, samo za napa?no stran.

Kak so se ?ehi pocen zajebal. To je bil ?isto takti?ni zajeb. Kollerja bi mogu ven potegnt, pa kakega hitrega napadalca not.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.