daSKAn Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Po?teno. A kdo ve kaj za en sport igrajo, men ni ratal videt. Citiraj
ReDevil Napisano 16. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Ma nej gre use u ku***! Do zdej se skoraj vse odvija kontra mojim ?eljam Pr men pa do zdej use idealno, no raj bi vidu ?ehe ko Turke, ostalo pa vse idealno! Upam da ?e dans Romuni premagajo rezervno ekipo Holandije, pa da izpadeta oba finalista zadnjega SP-ja! Pol pa ?e bi ?e Nemci izpadl, uf no to so ?e sanje! Sam kako ofenzivo je pa u?eri Osmansko cesarstvo izvedlo, noro! P.S. Cech je bil pa na igri??u najbolj ?e?ki od vseh ?ehov! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Po?teno. A kdo ve kaj za en sport igrajo, men ni ratal videt. meni tudi ne se malo pa navijamo za hrvate in avstrijce Citiraj MAZDA POWER
ReDevil Napisano 16. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Jz pa sm prou veseu, da ni na?ih teli?kov na tem prvenstvu (sode? po prikazanem jih ?e lep cajt ne bo), no tako smo vsaj na varnem, da nas ne bi preve? blamiral, kot se je ?e zgodil, tut izven igri??a! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 jebemti,pa so nemci spet meli sreco Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 @ReDevil: A ni precej bolj spro??eno gledat tako prvenstvo, ?e na?ih ni zraven... nobene sekirancije, nobene nervoze, boli te kdo da gol, gleda? in posve?a? se samo igri pa ?e dnar pr?para?, da ti ni treba v Avstrijo rint na tekme. Citiraj
ReDevil Napisano 19. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Sej ne morm vrjet, a gleda kdo tekmo zdele, jz sm lih pr?gau! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Mater pa ?vabi.... Ful mi je ?koda Portugalcev,ampak jebat ga,to je ?port. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 Jaz sem bil pa navdu?en, da so uti?ali prenapete?a Ronalda, ki misli, da je bog nogometa. Bravo Elf Citiraj
LabiGT Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 sem direktorju napisal sms, da bi mel jutri prost dan... ni "palilo" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 He he.....more? mu ga danes,v?eraj je bil preve? pijan. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
theBill Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 Jaz sem bil pa navdu?en, da so uti?ali prenapete?a Ronalda, ki misli, da je bog nogometa. Bravo Elf Se strinjam Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
poky Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 OK,malo je preve? napihnjen,samo poka?e pa tudi dosti znanja nogometa. Ampak,kot vsakega drugega se da tudi njega ustrezno onemogo?it. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
theBill Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 V?eraj ga je Ballack ?isto zasen?il... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
LabiGT Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CA-gKLoUtCM...feature=related Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 He he,se ?e spomnim teh dogodkov ja. No samo tistega s prvega prizora ne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 20. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2008 Ronaldotova Kristinca pa? rada poto?i kako solzico, u?er jih gotov ni mankal! Upam, da bojo nasledno tekmo Nemci pu?nl, prav isto ?elim Italiji, ki se bo verjetno ?panija z njo po?teno namu?la! Dans pa da vidmo, ?e gre braća naprej! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 Treba se nau?it penale strelat! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 Pa te turki so za znort Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
daSKAn Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 Ma te turki so novi italjani. U zadnjih sekundah se jim serjejo goli. Napri proti ?ehom zdej pa ?e to. sodnik bi moral prekinit igro za menjavo, namesto da je pustil da so turki na hitro izvajali. Mah na kurac mi gre, ker so hrvati pokazali veliko ve?, turki prakti?no ni?, pa so ?li naprej. Citiraj
RoKo Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 Turki sploh ne znajo igrat,?e ne zgubljajo do zadnjih minut, pol pa popi...jo,za ne verjet! Hrvati pa bodo sedaj lahko v miru pili pivo doma.... http://24ur.com/sport/euro2008/video-lepo-...venci-doma.html kot je reklama na HTV2 Citiraj
BOBI Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 res skoda,ni pravicno so si hrvati zasluzli da grejo naprej,ne pa turki Citiraj MAZDA POWER
theBill Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 Ole, ole ole oleeee - pa so tur?ine po?teno ohladil vatrene Sej je prav, naj gredo dam - kak?na braća neki Teli ?etrtfinalne tekme se prav idealno odvijajo - najprej u?eri eni preseratorji ven, dones pa ?e ta drugi Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Alex Napisano 21. junij, 2008 Prijavi Napisano 21. junij, 2008 res skoda,ni pravicno so si hrvati zasluzli da grejo naprej,ne pa turki Tudi mi si zaslu?imo ve?je pla?e,pa kaj ?mo,?e nam jih ne dajo. Bodo sedaj lahko u?ivali zaslu?en po?itek nekje v Dalmaciji,he,he. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.