poky Napisano 25. junij, 2008 Prijavi Napisano 25. junij, 2008 No ja,ni bla glih neka vau tekma,ampak ok...pa? Nemci ko Nemci,pa so dobli svoj finale. Prenos pa res katastrofa ja..... Samo kak je mogo?e,da bi HTV mel sliko,medtem ko TV3 ne,?e je blo re?eno,da nobeni nimajo slike??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 25. junij, 2008 Prijavi Napisano 25. junij, 2008 saj je tudi niso meli,hrvate mislim,katastrofa,ampak neka burja je bla zaj v avstriji ta cajt tekme in je to baje bil problem Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Ja,pa baje bo danes zve?er ?e mo?nej?a nevihta ravno v ?asu,ko bi mogo bit drugi polfinale. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Cool ... monsunska tekma... to bo zanimivo, ?e posebej, ?e bodo igrali s plavutkami in maskami. Citiraj
LabiGT Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 mene pra preseneca, da niso mel rezervno povezavo (ce koga zanima tehnika: tv sateliti oddajajo pri cca. 12GHz, ce pride do slabega vremena kjer so nizki oblaki, mocno zmanjsajo propustnost in pride do prekinitev) sam prav neverjetno, da niso dali se rezervno zemeljsko povezavo (5GHz)...nabjrz bojo huda frka tekma je meni bla odlicna in bi si zelel vec takih! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Je pa moral bit zanimivo v Nem?iji: Dajo Turki gol pa pol Nem?ije naredi UAAAAAA Dajo Nemci gol pa spet pol Nem?ije naredi UAAAAAA in to UAAAAA-janje se ponovi ?e 3x Ma ja sej na fuđinama je isto, ?e igrata Slovenija in Srbija. Citiraj
poky Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Ma ja sej na fuđinama je isto, ?e igrata Slovenija in Srbija. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 26. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Ma ja sej na fuđinama je isto, ?e igrata Slovenija in Srbija. Nism zihr, da bi na tej lokaciji kdo za SLO naviju! :ne vem: Sicer pa ?e par let niti ni za kaj navijat oz. za koga! Boss, upam da za dns zve?er ne napoveduje? oz. ?uti? zmage Slovanov! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Nism zihr, da bi na tej lokaciji kdo za SLO naviju! :ne vem: Sicer pa ?e par let niti ni za kaj navijat oz. za koga! Boss, upam da za dns zve?er ne napoveduje? oz. ?uti? zmage Slovanov! Jaz jo ?utim.Go,Rusija ,Go. Citiraj
Boss Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 A mam sam jaz problem al gre ?e komu Verdenik na ?ivce? Doktor blefiranja. Citiraj
ReDevil Napisano 26. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Ole ole ole ole, zdej pa gremo dalje! ?eprov mam neki slab filing, a upam da me vara! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 A mam sam jaz problem al gre ?e komu Verdenik na ?ivce?Doktor blefiranja. He he,meni tudi gre na jetra.Ko je bil selektor,ni naredo popolnoma ni?,druga?e je pa vedno pametn ko satan. Druga?e pa danes ni blo ni? od igre Rusov,ki so jo kazali zadnji 2 tekmi....?koda. Ampak zaj pa v finalu pa? za ?pance navijamo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 26. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2008 No v dveh tekmah so jih skupno podelal 7:1 U finalu, seveda za ?panijo, sam matr tisti ?vabi so tko neugodni, sploh ?e je Vilja kej bolj pohablen bo beda! Se bosta pa za moj okus, sre?ali v finalu ?ist kontra ekipi, ?panija je moja najlup?a sploh, Nem?ija pa genau zadnja, tko da, nebesa ali pekel! Mogo?e bojo ?panci celo la?je ?pilal z Nemci kot bi pa s Portugalci, sicr je pa to zlo te?ko re?t! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
daSKAn Napisano 27. junij, 2008 Prijavi Napisano 27. junij, 2008 Jaaaaj ?panci so ?li naprej!!!! Najbolj sem sre?en, da so one makaronarje dam poslali. Tok sem bentil ko sem gledal tisto tekmo, ?pagetarji so se zaprli in upali da se Toni-ju userje ena glavca. Svaboti se neugodni, ker nikol ne ve? kak igrajo. Na tem prvenstvu so pokazal nakj dobre a ve? slabe igre, u bistvu, dobro so odigral samo proti Portugalcem pa mogoce Poljakom. ?e bojo igral tko kot s Turki jih bo ?panija zmlela, spol pa ?e dajo ?panci prvi gol. Mam ob?utek da bojo ?vaboti igral na prekinitve, oz. se zvijal blizu kazenskega prostora, ker so vi?ji in mo?nej?i, se zna Kljusetu al pa kermu drugmu poljaku usrat glavca. Citiraj
BOBI Napisano 27. junij, 2008 Prijavi Napisano 27. junij, 2008 skoda rusov,zaj pa upam da spanci premagajo nemce,ker jih sploh ne morem prebavljat Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 27. junij, 2008 Prijavi Napisano 27. junij, 2008 men je pa itak tolk vseeno, da mi bolj ne bi moglo biti... zmaga naj pa? tisti, ki bo ve? pokazal na finalni tekmi pa ?etudi bo to sodnik. Citiraj
krzz4 Napisano 27. junij, 2008 Prijavi Napisano 27. junij, 2008 \o/ vedu sm za kere morem navijat , uglavnem ?panci so uni?il ruse na zadnji tekmi, sheva se je igala skor celo tekmo ?eprou so se rusi trudl sam jim je pol use padl po golu Xavi-a, espana po dolgem ?asu osvojila EP?upam Citiraj
ReDevil Napisano 29. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2008 Zaenkat vodmo, upam da bo tko tut nakonc! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 29. junij, 2008 Prijavi Napisano 29. junij, 2008 zmaga,zasluzil 20 eur za par pa bo Citiraj MAZDA POWER
ReDevil Napisano 29. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2008 Kok sm veseu pa to je noro! Ne vem pa al sm bl veseu k so ?panci prvaki, al zato ko Nemci niso, al oboje hkrati! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Kok sm veseu pa to je noro! Ne vem pa al sm bl veseu k so ?panci prvaki, al zato ko Nemci niso, al oboje hkrati! :ne vem: ve? nas je takih Citiraj LP KAALman
zemir Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Prav privo??im jim da so prvaki saj so edini kazali vse tekme odli?no igro Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 No,edino pravilno se je zgodilo-torej ?panci prvaki. Jim privo??im. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 No,edino pravilno se je zgodilo-torej ?panci prvaki. Jim privo??im. Sploh prot Italijanom, hehe. Ne, saj je prav, da so prvaki - ?isto zaslu?eno. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.