KAALman Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 dajmo se malo spet v en post oglasit not... da vidim, koliko vas sploh ?e bere forum ! KAALman ma vas rad ! Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 a si ti ok stari ? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 8. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 8. januar, 2005 a si ti ok stari ? pheh... nikdar biu... premalo me ?e pozna? @virage: jep.. samo, ti to MORA? delati ! .... vedno bo? sanjala NJEEEEEEEEEEEEGaa... bruahahhaha.... dajmo pokazat da mazda?i nismo neki zavrte?i... let's f*ckin rock 'n' roullll Citiraj LP KAALman
DonFilipo Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 Don bere vedno ko pride do neta. Vcasih vsak dan, vsak enkrat tedensko, ampak sm zvest. P.S. ce nic drugega potem zato ker mi eni solijo pamet glede xenonk... Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 Berem dnevno ?e se le da!! A ma forum kak?nega novega pokrovitelja(firefox)? LP! Marko Citiraj
ToniX Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 Berem dnevno ?e se le da!! A ma forum kak?nega novega pokrovitelja(firefox)? LP! Marko ah ne ne firefox (oz mozilla) je tako ali tako odprtokodna in zastonj. pomagamo raz?irjati firefox v svet Citiraj
Mazda323 Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej... Jaz sem tukaj vedno vsaki dan berem, gledam, v?asih se samo dolgo?asim ?e noben ni? ne napi?e pa sem vseeno gor!!!!!! Sem vam zvest!! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 Kakor sem vidu mamo ?e neki ?ez 4000 objav in bo kmalu 5000 bo treba ?urko organizirat !!! Citiraj
Bosti Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 Kam se nam je izgubil Mazda-mx3? Ponavadi bi bil med prvimi v taki temi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 mzda mx3, je postal zelo zaseden(pomoje ima kko novo ribo ujeto).Jaz tudi redno spremljam foum,ce drugega ne vsaj preberem vse teme. Mazda ruls ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 9. januar, 2005 Prijavi Napisano 9. januar, 2005 Berem dnevno,ponavadi pa kaj bolj mali manj pametnega napi?em ter Kaalmanu rad ugrabljam teme. Aja...rock & roll.. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Cyb3r Napisano 9. januar, 2005 Prijavi Napisano 9. januar, 2005 Sledim vsem novim temam/odgovorom. Citiraj http://cyb3rjev.blogspot.com
Jest Napisano 10. januar, 2005 Prijavi Napisano 10. januar, 2005 Pridem vsake tolk casa pogledat.. in "preletim" poste... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
lela_111 Napisano 10. januar, 2005 Prijavi Napisano 10. januar, 2005 Jst berem...... ma ne glih vsega ). Na ?alost je treba tut kej delat ne sam na netu viset,.... Pozdravcek vsem Citiraj Veliko smeha in dobre volje - pa varno vo?njo, seveda !
MalaMazda Napisano 10. januar, 2005 Prijavi Napisano 10. januar, 2005 Tud jaz vas spremljam dokaj redno, za kaj ve? mi ?asa zmanjka LP MalaMazda Citiraj
Boss Napisano 13. januar, 2005 Prijavi Napisano 13. januar, 2005 Jaz berem zelo pozorno (yeahh right) ves forum ampak sem zgre?u tole temo ... Citiraj
double_r Napisano 14. januar, 2005 Prijavi Napisano 14. januar, 2005 jest berem skor vsak dan oz. ko mam cas Citiraj
KAALman Napisano 14. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2005 glede na to da ma forum ?ez 160 registriranih privr?encev (mogo?e je kdo ve?krat) je odziv na to temo zelo slab ampak... je pa lepo da se nas kar nekaj zbira tule dnevno Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 14. januar, 2005 Prijavi Napisano 14. januar, 2005 tudi mazda-mx3 je tukaj....nisem pozabil na vas pravkar sem se vrnil z bordanja na voglu.... ?e odmislim 2x potres danes zjutraj, ki me je zrusil s postelje....je blo mega Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Maja323 Napisano 17. januar, 2005 Prijavi Napisano 17. januar, 2005 Evo ?e mene! Odkar Mazda brezhibno dela sem bolj malo tukaj! Tolikooooooooo dela, da ne utegnem vsak dan vseh forumov obletat Citiraj
Japanac Napisano 17. januar, 2005 Prijavi Napisano 17. januar, 2005 Tu sam ve?krat na dan al ne pi?em puno jer mi Sloven??ina neide najbolje Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
YavarYe X6V6 Napisano 17. januar, 2005 Prijavi Napisano 17. januar, 2005 N? hudga stari, sej smo sosedje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.