KAALman Napisano 18. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2005 Tu sam ve?krat na dan al ne pi?em puno jer mi Sloven??ina neide najbolje ma ko te pita mi to sve razmimo Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 18. januar, 2005 Prijavi Napisano 18. januar, 2005 Tu sam ve?krat na dan al ne pi?em puno jer mi Sloven??ina neide najbolje ma ti samo pi?i, ni panike Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Hrdzo Napisano 18. januar, 2005 Prijavi Napisano 18. januar, 2005 Tu se svaki dan bar nekoliko puta...ali ne pisem bas prevec ker bi to bile same bedasto?e...zato kad bum imal kaj pametnoga bum pisal!!! Citiraj
Tič Napisano 19. januar, 2005 Prijavi Napisano 19. januar, 2005 jst ko sm pa bol direktn tip pa povem da pridem gor sam ko kej nucam no ja... morm se pa pohva?it da mam to stran nastavljeno kot "home" tak da mi vedno prvo to gor da... pa mal preletim ajdi Citiraj ---------------------------------------
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.