icewoman12 Napisano 10. junij, 2008 Prijavi Napisano 10. junij, 2008 Torej, kam greste ali ste ?e bili na dopustu? Kje je bilo najlep?e, kam bi ?e ?li, kam nikoli ve?, kje je poceni, kje ni in tako naprej..... No, mene zanima, ?e je ?e kdo bil v ?ibeniku (Solaris) in ?e, kako je bilo...minusi, plusi. Tnx Citiraj Icewoman is here!
qwerty Napisano 10. junij, 2008 Prijavi Napisano 10. junij, 2008 Torej, kam greste ali ste ?e bili na dopustu?Kje je bilo najlep?e, kam bi ?e ?li, kam nikoli ve?, kje je poceni, kje ni in tako naprej.....No, mene zanima, ?e je ?e kdo bil v ?ibeniku (Solaris) in ?e, kako je bilo...minusi, plusi. Tnx Otok Krk je tanajtabolj?e smo bli tudi na Pagu pa nwm kak fajn Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 10. junij, 2008 Prijavi Napisano 10. junij, 2008 1. Murter Super lepo, dokaj mir, tau?nt oto?kov okoli, Kornati na dosegu, ugodno. Pa ?e blizu ?ibenika je In pa cca. 4h iz LJ. Sem grem sept. za 14 dni in mogo?e ?e julija. 2. Primo?ten Naaaajlep?i kraj pred Splitom. Res je lepo Ostalih info ?al nimam. Priporo?am. Poleg Murterja grem pa ?e na Pag (beach party ne?to), v Savudrijo delat in najverjetnje v Gr?ijo (Krf ali Ios) tut mal delat Citiraj
zemir Napisano 10. junij, 2008 Prijavi Napisano 10. junij, 2008 Jaz pa grem od 17.7 do 27.7 spet na Pag .Bil na Krku in na Pagu in mislim da je na pag-u 10x bolj?!!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 10. junij, 2008 Prijavi Napisano 10. junij, 2008 1. Murter Kam hodi? to na Murter,ker jaz sn bil tam ?e ziher 10x,pa ga kr dobro poznam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 10. junij, 2008 Prijavi Napisano 10. junij, 2008 Men tut Krk ni O.K.! :ne vem: Od bli?jih otokov priporo?am Lo?inj, od mal bolj oddaljenih pa Kor?ulo ali Hvar, ki me je total fasciniru! Mene pa mika Mljet in to v smislu totalnega dopusta, da se res spo?ijem za nov ?iht! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
blindek Napisano 10. junij, 2008 Prijavi Napisano 10. junij, 2008 otok Pag - Novalja - Zrće definitivno super lokacija za ?urke in samske prav tako Italija Rimini je meni zelo v?e? oz. San Marino potem ?panija Lloret de Mar in Barcelona tudi party all the time baby Citiraj
icewoman12 Napisano 11. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. junij, 2008 A v Solarisu ?e nil nih?e? Predvsem me zanima (ker sem nekje sli?ala), ?e se tam res v ta zaliv izliva kanalizacija in je posledi?no tam nevzdr?no zaradi komarjev? Citiraj Icewoman is here!
Ninja Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 Kam hodi? to na Murter,ker jaz sn bil tam ?e ziher 10x,pa ga kr dobro poznam. Jest sem bla narejena tam Druga? pa hodmo v Jezera, privat, ker mamo lahko ?oln 50m od apartmaja.Smo bli pa tut ?e ene parkrat v kampu Lovi?ća. Men je tooook lepo tam Kje si pa ti? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 Jest sem bla narejena tam Druga? pa hodmo v Jezera, privat, ker mamo lahko ?oln 50m od apartmaja.Smo bli pa tut ?e ene parkrat v kampu Lovi?ća. Men je tooook lepo tam Kje si pa ti? Kak?en ?oln pa mate Citiraj
poky Napisano 11. junij, 2008 Prijavi Napisano 11. junij, 2008 Kje si pa ti? Najve?krat sn bil v Betini,pa tudi na Slanici in pa prav v Murterju kot kraju.Poznam pa tudi Jezera ja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 @Marko mx3: Tazga arde?ga, ko mazda ferrari gumenjaka pa 30 konji?kov gor pa gasaaaa Zodiak drga?. @Poky: Wa, super super. Slanica je lepa. Mah cel Murter je lep P.S.: Ne dela mi mo?nost citiraj Citiraj
BOJČ Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Hvar, Hvar in ?e enkrat Hvar Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Pol imate pa ?e konkretnega gumenjaka da imate 30ko gor Citiraj
theBill Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Premantura in rt Kamenjak zmagata Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
YavarYe X6V6 Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 P.S.: Ne dela mi mo?nost citiraj Mora? kliknit na odgovori, pa bo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 13. junij, 2008 Prijavi Napisano 13. junij, 2008 Mora? kliknit na odgovori, pa bo. Ni panike. Dons je ?e uredu. U?eri se mi je pa samo *blank* pokazalo.Hvala vseeno. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.