KAALman Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 tako imamo svoje vozilce vsak dan na novo radi vre?ko menjalnika sem si kar sam se?il... blazine na sede?ih sem pa dal se?it, so pa po moji ideji Citiraj LP KAALman
ToniX Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 woah, pimping your ride pohvalno Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 Lepo narejeno, iz ?esa je narejeno jaz sem si vre?ko naredu iz rde?ega usnja, v kratkem imam pa ?e namen oble?t ?e pokrov naslona za roko. A so ?revci tud kej predelani ali je samo rde?a osvetlitev? LP! Marko Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 Lepo narejeno, iz ?esa je narejeno jaz sem si vre?ko naredu iz rde?ega usnja, v kratkem imam pa ?e namen oble?t ?e pokrov naslona za roko. A so ?tevci tud kej predelani ali je samo rde?a osvetlitev? LP! Marko Citiraj
DonFilipo Napisano 8. januar, 2005 Prijavi Napisano 8. januar, 2005 Lepo in pohvalno. LP Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
KAALman Napisano 9. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2005 Lepo narejeno, iz ?esa je narejeno jaz sem si vre?ko naredu iz rde?ega usnja, v kratkem imam pa ?e namen oble?t ?e pokrov naslona za roko. A so ?tevci tud kej predelani ali je samo rde?a osvetlitev? LP! Marko naredu sem iz istega blaga kot so blazine na sede?ih, ?tevci ?E niso rde?e osvetljeni, imajo pa urce lep decenten rde? rob... Citiraj LP KAALman
Guest BrainLess Napisano 9. januar, 2005 Prijavi Napisano 9. januar, 2005 zanimajo me prevleke Komu si jih dal delat pa kolko so stale? Citiraj
KAALman Napisano 9. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2005 zanimajo me prevleke Komu si jih dal delat pa kolko so stale? niso prevleke , samo blazine na sedalo sede?ev... dobra 2 jurja, druga?e pa poznam tipa, ki bi verjetno za ene 50 jurjev kar prevleke za?il... je pa doma iz okolice MS... Citiraj LP KAALman
mimixtz Napisano 9. januar, 2005 Prijavi Napisano 9. januar, 2005 Lepo. Ti ?e kar naredi kdaj kaj takega, potem bom pa jaz prekopiral vse najbolj?e ideje. A so se ti tiste pisane nitke na sede?u kaj trgale? Ker meni malo se in bom, ?e bo moja mx-a ?e nekaj ?asa pridna, (da si zaslu?i ) malo olep?al tudi to. Citiraj
Guest BrainLess Napisano 9. januar, 2005 Prijavi Napisano 9. januar, 2005 zanimajo me prevleke Komu si jih dal delat pa kolko so stale?niso prevleke , samo blazine na sedalo sede?ev... dobra 2 jurja, druga?e pa poznam tipa, ki bi verjetno za ene 50 jurjev kar prevleke za?il... je pa doma iz okolice MS...Ne razumem! Prosim razlo?i! Citiraj
KAALman Napisano 9. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2005 @BrainLess: lejga... vid? tiste rde?e povr?ine na sede?ih ? tisto je 1cm debela pena, ki je z obeh strani ob?ita z blagom... (pou?ter po doma?e), ki se samo namesti na originalen sede? tako kot npr. na kuhinjski stol. tule so podobne blazine samo v modri barvi tiste rde?e na sliki v prvem postu so nadomestile te modre in so malo lep?e prilagojene sede?u... hmm... saj ne vem ?e me kdo dobr razume... Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 9. januar, 2005 Prijavi Napisano 9. januar, 2005 off topic a je un avto zraven renault clio? nisem vedu da je mx3 tok nizka ker zgleda clio kot kaksen terenc v primerjavi z mx3 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 9. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 9. januar, 2005 off topic a je un avto zraven renault clio?nisem vedu da je mx3 tok nizka ker zgleda clio kot kaksen terenc v primerjavi z mx3 oboje je res... je clio, in zgleda kot terenc Citiraj LP KAALman
Guest Gostmimixtz Napisano 10. januar, 2005 Prijavi Napisano 10. januar, 2005 A ma? to samo polo?eno gor, ali je pri?ito ali kako druga?e fiksirano, da se ne vozi pod ritjo? Kaj panaslanja?i? Citiraj
KAALman Napisano 10. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2005 A ma? to samo polo?eno gor, ali je pri?ito ali kako druga?e fiksirano, da se ne vozi pod ritjo? Kaj panaslanja?i? gor polo?eno, blago je tako da se ne vozi glih preve?, se pa pa? od ?asa do ?asa malo popravi nasloni pa so original... Citiraj LP KAALman
DonFilipo Napisano 10. januar, 2005 Prijavi Napisano 10. januar, 2005 Pa bom se jst pokazal mojo malo pridobitev.... Slikano prej.... Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 10. januar, 2005 Prijavi Napisano 10. januar, 2005 in poetem.. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
KAALman Napisano 10. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2005 U wish nice zgleda... a si vido armaturko od XM-CrossSport ? yummi... Citiraj LP KAALman
torstorm Napisano 10. januar, 2005 Prijavi Napisano 10. januar, 2005 samo nekej mi ni jasno, na prvi sliki je manual menjalnik na drugi pa avtomatski. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
LabiGT Napisano 10. januar, 2005 Prijavi Napisano 10. januar, 2005 samo nekej mi ni jasno, na prvi sliki je manual menjalnik na drugi pa avtomatski. da ne omenjamo razliko v generacijah... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
DonFilipo Napisano 12. januar, 2005 Prijavi Napisano 12. januar, 2005 Fantje to vam se zdi Vidite kaj naredijo dobre presvleke Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Guest BrainLess Napisano 13. januar, 2005 Prijavi Napisano 13. januar, 2005 Uuuuuuuuuuu! Svaka ?ast Don Filipo! wery nice Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.