Skoči na vsebino

Sonax pena

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Toliko v priporo?ilo ...

Pena za ?i??enje sede?ev, tapet, skratka vseh tekstilnih delov. Pri meni se je obnesla zelo dobro :bravo:

http://www.sonax.com/sonax-e/katalog_produ..._product=228300

Druga?e bi lahko pa ?e kdo kej priporo?il oziroma odsvetoval. (armoralov zeleni/modri avto?ampon suxs!!! :angry: ) Vsi plasti?ni deli avtomobila so mi obledeli tko, da sm ga mogu spolirat! Druga?e uporabljam petrolov avto?ampon! :P

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

Kje se pa da to peno kupt? In kako to deluje, s peno spuca? zice, pol pa posesa? al kako?

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Mislim da bi v vsakem "avtomaterialu" lahk to peno kupu, jst sm jo celo v SPAR-u kupu ...

Enostavno na?prica?, podrgne? mal z mokro krpo in posesa?. :bravo:

Napisano

fantje, kako pa se obnese ?i??enje s tistim vodnim sesalcem k ti z vodo vse spuca?

jest sm sli?ala da kar ok, sam me zanima ?e mate ?e vi “stari ma?ki“ kej izku?enj :)

The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....

Napisano
  je Catya napisal:

fantje, kako pa se obnese ?i??enje s tistim vodnim sesalcem k ti z vodo vse spuca?

jest sm sli?ala da kar ok, sam me zanima ?e mate ?e vi “stari ma?ki“ kej izku?enj :)

Spuca ?e super samo bo? mel vla?ne zice vsaj 1 dan, tak da odsvetujem. Mi uporabljamo za ?i??enje kav?a, sede?ne itd.

Napisano
  je Nesmrtnik napisal:

Spuca ?e super samo bo? mel vla?ne zice vsaj 1 dan, tak da odsvetujem. Mi uporabljamo za ?i??enje kav?a, sede?ne itd.

Druga?e je super ja, samo pazi da bo? to po?ela ob vremenu, ki ti bo notranjost posu?il v enem dnevu (se pravi ?im hitreje), ?e ne ti bo notranjost smrdela kot ?olska goba! :P

Pa pazi da ima? ?isto vodo :D

Napisano

Z vodnim sem jest spucal sede?e (matr je blo svinsko), mora? pa to delati pri toplem vremenu, s koli?ino vode sam upravlja? in pazi? da ne na?prica? preve?, kanta za ?isto vodo in umazano sta pa tako ali tako lo?eni.

Napisano
  je Nesmrtnik napisal:

Saj v?asih je dobro, da je vla?no. :P
Napisano
  je Symon napisal:

Saj v?asih je dobro, da je vla?no. :P

Sploh tisto kar se riti dr?i ! :bravo:

Napisano

hehe, hvala fantje, se pravi da vsaj ?e kak mesec ne morem na tisto ra?unat....k je zunaj taka kislica :S bomo pa Sonax mogo?e sprobal..o joj, ravno zabliskalo se je zunaj ...grrrr

The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....

Napisano

Jp, v Dom?alah tud lihkar. Pa kj po?ni v takem vremenu :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.