nisde Napisano 14. junij, 2008 Prijavi Napisano 14. junij, 2008 Torej, ?ola nam je kon?no zakoderala brez?i?no povezavo, in sm posledi?no brez neta Zdj pa me zanima kaj uzet glede na to, da mata recmo mobitel in simobil neki brez?i?nih varjant. Internet rabm za forume, pa da kak?en del fifth geara in top geara enkrat na tedn dol potegnem. Vem da Boss ve kr neki o tem, pa bo prosu da mal delite izku?nje z mano, ker kakor vem se pogodba podpi?e za 24 mescev pa se nebi rd zaj*** Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 14. junij, 2008 Prijavi Napisano 14. junij, 2008 ...to al pa balkanska varianta: poglej kaksen encryption ima sola, ce je to WEP, si snames dol airsnort in skrekas tisto WEP kodo in nadaljujes kot si do zdaj a druge variante nimas: kabel, T2, itd itd? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 14. junij, 2008 Prijavi Napisano 14. junij, 2008 In Simobil in Mobitel ?e ponujata neomejen dostop pri prenosu podatkov UMTS/HSDPA. Simobil je sicer cenej?i (19?) vendar, ?e sem dobro seznanjen je prenos "le" 2Mbita/sec. Mobitel je dra?ji in sicer 29? ampak ima obljubljen prenos podatkov 3,6Mbit/sec. Kaj izbrati - v obeh centrih na?eloma posojajo modem?ke in lahko tako enga kot druzga sproba? kar pri sebi doma, da vidi? kolk zadeva "vle?e". Jaz sem sprobal in brez te?av deluje tudi P2P oziroma torrenti tako, da za kak?en topgear oz 5th gear dol potegnt ne bo problem. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. junij, 2008 Prijavi Napisano 14. junij, 2008 a druge variante nimas: kabel, T2, itd itd? Sosednje ne pustijo vle?i kablov/optike tako da mu to ne pride v po?tev Citiraj
Symon Napisano 15. junij, 2008 Prijavi Napisano 15. junij, 2008 Osebno bi ?el na Mobitel. 3,6Mbps in brez?i?nost kjerkoli... Potem pa ?e Asusa EEE PC pa si zmagal Denis. Samo glej, da bo? modem nosil sabo, da bom ?e jaz kdaj svojega laptopa spotoma povezal. Citiraj
nisde Napisano 15. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2008 Labi, tvoja varjanta mi je ?e najbl u?e? Bom najprej tvojo probu, pol pa dalje. Sam tud od simobila bi mogl bit dost zame, k res sam mal po forumih letam, tko da mislm da ni potrebe za 3,6Mb prenos. Pa 20? se mi zdi lih prou za net. Poro?am kaj bom uzeu. Hvala usem Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 16. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Matr, to je pa mal bl kompleksno namestit kt sm mislu Rab? ?e 3mio stvari zravn da to dela. Pa sploh nevem kako majo koderan, ker lah sam izberam kje in kako bom vpisu geslo in kak?no koderanje je. Labi, ti kj ve? ve? kako to in?talerat? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 ce se prav spomenm moras program pustit, da nekaj casa laufa (ker isce pakete) in pol ko jih najde kao skreka kodo... pa enkripcija je WEP? si pogledal? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 16. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Sj to mi ni jasno, ker sam lahko izberem enkripcijo. Je ful opcij, med njimi tudi WEP, sam ta program zalaufat je cela umetnost, usaj po README sode? Dele grem do simobila da mi dajo za 15 dni na probo za neomejen prenos podatkov, ?e bo teh 2/Mb dost pol bom to uzeu, ker 30? pr mobitelu je ?e kr mal velik. Bomo videli. Tnx zaenkrat!!! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 16. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2008 No, sm biu pr simobilu in mobitelu, in so mi odkrit povedal da je Simobil za en drek , pa da zadeva vrjetn nebi laufala prek UMTS signala ampak GPRS, in je prodajalc reku da to zna bit u?as ?e slab? k Dial up Tko da je edina opcija mobitelova ponudba, tko da bi najraj to uzeu. ?e pa kdo zna uporabljat un program k ga je Labi navedu, pa ga prosm ?e mi pride pomagat, dobi za :mi pijemoo: in in in Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.