Don Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 ?ist tko ... glede na to da vozte mazde, ste verjetno nekaj ?portinika. Zanima me ?e kej hodte na Gokart race-e. Jst sm bil v?eraj (prvi?) v Lj. v Rollbaru. ?e je ?e kdo bil bi blo lepo da bi napisal svoj ?as. BTW, proga je spremenjena, rekord je 30.604 Moj ?as: 33.200 , pa obljubim da ga bom ?e izbolj?al (preve? se mi je dopadlo k je zadnji konc odna?al) lahko bi se pa tudi kdaj zmenli k mamo sre?anje ob nedeljah, da bi pli malo peljat ! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Takoj sem zraven ker ?e res dolgo ?asa nisem vozil. Lahko pa Marko potrdi, da sem bil kar dober. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Majhna te?a vam je v prid mi ki smo pa malo bolj big boned pa smo bolj zadaj Citiraj
Boss Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Ni vse v proporcah, marsikej je tudi v tehniki Hehe, sicer ne vem kaj se klele ?irokoustim saj sem zadnji? odpeljal Gokart ?e pred tolkimi leti, da se sploh ve? ne spomnim, kako to zgleda. A ja, se prijavim za dirko tako, da vam omogo?im, da vsaj ne boste zadnji - 110kg je pa? (pre)velik udarec za pospe?ke Citiraj
LabiGT Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Jaz sem pa tekmoval v junioru...to je blo v turciji... V BTC-ju sem bil enkrat in prvic probal elektro-kart...hecen feeling...ce se prav spomnim sem mel cas malo slabsi kot je bil tisti od najboljse punce tam na steni Mi je bil pa bolj vsec tist karting na sentvidu (asfalt in benz karti) sam je ze dolgo ni vec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Don Napisano 16. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2008 JMi je bil pa bolj vsec tist karting na sentvidu (asfalt in benz karti) sam je ze dolgo ni vec Je pa nekje na ?tajerskem, ?e se ne motim (Maribor ali Ptuj??) Tam vem, da je asfalt in benz. Tudi meni se bolj dopadejo bencinski. Aja, pa moralno ?ist potolkli. Mam samo 63 Kg, tko da sm mel verjetno zaradi tega tolk dober ?as Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Marko_mx-3 Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Lahko bi se pa na obalo, v Lucijo zapeljal na bencinske karte Citiraj
qwerty Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 v ?torah pri celju imamo gokarte bencinske in progo Citiraj If in doubt, flat out...
BOBI Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Je pa nekje na ?tajerskem, ?e se ne motim (Maribor ali Ptuj??) Tam vem, da je asfalt in benz. Tudi meni se bolj dopadejo bencinski. Aja, pa moralno ?ist potolkli. Mam samo 63 Kg, tko da sm mel verjetno zaradi tega tolk dober ?as ja blizu ptuja ga mas v hajdosah,sem dosti tam Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 He he,keri se spomnite kaj je blo lani na kartingu v Grazu? A vam morem ?e 1x pokazat kak se vozi? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 He he,keri se spomnite kaj je blo lani na kartingu v Grazu? A vam morem ?e 1x pokazat kak se vozi? Kdaj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 V Luciji sem bil pred k?nim mesecem, so tamo?ni, samo je s ?raufom narejena blokada da ne more? gasa prtegnt, pa ko prav ?uti? da bi du?a ?e dala Citiraj
poky Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Kdaj ? Kr spomni se. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Kr spomni se. on misli kdaj bo? spet pokazal Citiraj
poky Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Aja..... Ja zmente se,pa javite. Samo jaz elektri?nih ne bi glih ne......raje bencinske. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Mi smo ga prodali.druga?e bi s svojim lahko malo podirkal. Gremo en vikend na morje pa gasa, tako in druga?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 He he,tudi lahko ja,samo da bom mel ?as takrat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Jaaaaaaaaa jest tut na gokarte Sem takoj za. Vsaki? ko grem mim Rollbara si re?em "ja, naslednji? pa res grem " Nazadnje sem bla lani en dan pred glavno vo?njo... Citiraj
BOJČ Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Jaaaaaaaaa jest tut na gokarte Sem takoj za. Vsaki? ko grem mim Rollbara si re?em "ja, naslednji? pa res grem "Nazadnje sem bla lani en dan pred glavno vo?njo... Si ?la mal driftat pred izpitom...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Don Napisano 17. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2008 v ?torah pri celju imamo gokarte bencinske in progo Kje je to to?no? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
qwerty Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 ob ?eleznici med celjem in ?entjurjem, ca. 5-10min iz celja ob klubu cibby Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.