LabiGT Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Lazji za 282 eur (so pa pozabili zamenjat se filter goriva, moram se to uredit) ps: marko prosim, ce mi lahko popravis naslov (zajebu me je shift) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
sipi Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Mene pa zanima kako za hudirja tako crkuje ta ?arnica 12v55w?Dvakrat sem bil na servisu in dvakrat je ta ?arnica not vpisana ?eprav sem pred servisom preveril ?e mi vse sveti in vidim,da ima? ti tud to ?arnico not vra?unano. Imajo o?itno mojstri kar po defoltu to ?arnico vpisano not . Citiraj
LabiGT Napisano 30. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2008 mene zajebava tista za tablico zadaj...pol jo vedno menjajo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Pri meni je bil pa znesek 326,05? Bile so pa menjane se prednje zavorne obloge in plin v klimi... bi pa moral pogledat, ce imam tudi zarnico na racunu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sdspecy Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 No, ?e jst pra?u: kaj je s tistim "zunanjim" jermenom (od alternatorja?)? A ta se pa ni? ne menja??? Pa ?e se ne motim, je spodi tud za tega en napenjalec. lp, D Citiraj Lp, D
sdspecy Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 No, ?e jst pra?u: kaj je s tistim "zunanjim" jermenom (od alternatorja?)?A ta se pa ni? ne menja??? Pa ?e se ne motim, je spodi tud za tega en napenjalec. lp,D Noben ne ve o ?em govorim? Citiraj Lp, D
skiny Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 No, ?e jst pra?u: kaj je s tistim "zunanjim" jermenom (od alternatorja?)?A ta se pa ni? ne menja??? Pa ?e se ne motim, je spodi tud za tega en napenjalec. lp,D Moje mnenje: Ta jermen ni tako nevaren saj zaradi njega ne bo ?la ma?ina v p.m. -jermen gre-lajt?hov na armaturi-do servisa pride?-zamenja?-pla?a?-gre?..no ?e bi mehanik vidu da bo zdej zdej ?u bi ga verjetno zamenjalNism mehanik tko da LE MOJE MNENJE Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.