sipi Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Lep pozdrav! Opazil sem,da se za mojo Mazdo (2.0d-136ks) zadnje ?ase nenormalno kadi .To se opazi posebej pono?i,ko je zadaj kako vozilo in ?e ?e malenkostno pritisnem na plin je za mano siv oblak,kaj se ?ele zgodi,ko ga res pohodim .Zdaj me pa zanima ali je to normalno da toliko kadi?Tudi podnevi se opazi ?rn dim ?e ga malenkostno bolj pohodim,nekje do polovico gasa recimo se ?e vidi taka sivkasto?rna zavesa ?Nekje sem zasledil,da je mogo?e problem v nekem EGR-ventilu,ki se lahko zapaca in posledi?no za?ne kaditi,pa me zanima ali bi to lahko bilo to in ?e se da zadevo kako o?istit,ter kje se ta EGR-ventil pravzaprav nahaja.Poraba in sama vo?nja je druga?e normalna in lepo vle?e. Citiraj
LabiGT Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Ce se vedno normalno vlece je to ok. Drugace pri meni manj kadi, ko tankam agip. Omv pa petrol bolj kadi... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 EGR ventil je skoraj ?isto spredaj med motorjem in hladilnikom. Je pa ena taka zadeva, ki je direkt na cevi in zgleda takole ?e zelo kadi je velika verjetnost, da ti EGR ne deluje. Citiraj
sipi Napisano 30. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2008 No sem ?el pogledat kje je ta EGR-ventil in ko ga najdem ugotovim da je blokiran !Med njim in motorjem je neka kovinska plo??ica tako,da ventil sploh ne opravlja svoje funkcije in ni ?udno da tako kadi.Kaj pa zdaj ? Citiraj
Boss Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Jamie pri Mythbusterjih bi rekel z globokim glasom "there is your problem". Zadeva je torej bila neko? blokirana prav iz tega naslova, ker ni delovala pravilno. Na?eloma se da s?istit samo tega nisem ?e po?el. Je pa za razmislit, ker nov stane cca 300?. Citiraj
sipi Napisano 1. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2008 No sem malo bral po raznih forumih in mojstri ta ventil mno?i?no blokirajo,sploh na hrva?kem,kjer je gorivo slab?e in se ta ventil hitro zapaca,poraba goriva naj bi bila z blokiranjem manj?a,ampak pove?ajo se pa NOX-plini in lahko na tehni?nem pade? zaradi plinov,ampak meni je takrat lepo ?lo skozi :ne vem: .He sedaj mi je jasno zakaj imam porabo manj?o kot Boss Citiraj
BOJČ Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
sipi Napisano 1. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2008 Ja pa mam manj?o porabo k ti a prov .Kar pojdi pogledat na poraba.com(sipisipi) ! Citiraj
Boss Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 Hehe, odvisno kako gleda?. Pa dajva zadevo vsaj izena?it in bom tudi jaz vzel samo zadnjih 20 tankanj kolikor jih ima? tudi ti Boss od 1.1.2008 do 30.6.2008 6,26litra/100km Sipi 23.11.2007 - 30.6.2008 6,47litra/100km. Citiraj
BOJČ Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 Hehehehehehehehehehe, oba sta dobra Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 Hehehehehehehehehehe, oba sta dobra Ne dobra-najbolj?a. Citiraj
LabiGT Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 sipi v tvoj bran: ti imas mocnejso in karavanko, tko da ni ista primerjava... boss: sorry Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 sipi v tvoj bran: ti imas mocnejso in karavanko, tko da ni ista primerjava...boss: sorry Aha,se pravi,da se tudi meni oprosti malo ve?ja poraba,ker imam mo?nej?o in karavanko? Citiraj
BOJČ Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 Here we go again Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 sipi v tvoj bran: ti imas mocnejso in karavanko, tko da ni ista primerjava...boss: sorry Hmmm... glede na tehni?ne podatke imata oba motorja enako porabo je pa velika razlika pri porabi med limuzino in karavanom. Karavan ima cca 0,2litra vi?jo porabo samo zaradi oblike in tistih butastih sani na strehi tako, da verjetno ?e bi Sipi imel limo bi bila zelo zelo izena?ena. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.