Alex Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Druga?e ima pa poba lepe feltne. Citiraj
poky Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Bedaki.....?koda avteka. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 A mi zna kdo povedat kaj je tolk zanimivo pri kurjenju gum in risanju "krofov", da so nekateri tolk vshi?eni (sploh v tem videu)? :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 6. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2008 kaj pa jaz vem... nujna potreba po novih gumah, ali pa samo "feel da powa" Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Teli pa malo druga?e ?gejo gume, sam nobene mazdice ni zravn http://videos.streetfire.net/video/Street-...eden_169962.htm Citiraj
Alex Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 A mi zna kdo povedat kaj je tolk zanimivo pri kurjenju gum in risanju "krofov", da so nekateri tolk vshi?eni (sploh v tem videu)? :ne vem: Pa ?e ful onesna?ujejo okolje z tem po?etjem,ne? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.