umetnik Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Po dolgem iskanju kon?no na?el mazdo 6.Zaenkrat ?e dela ko urca kaj pa ?e sebo pokazalo pa bomo vidli. Stara je 3leta prevo?enih pa ima 120 tiso?.Druga?e pa je uvo?ena iz italije ! Citiraj
KAALman Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 Po dolgem iskanju kon?no na?el mazdo 6.Zaenkrat ?e dela ko urca kaj pa ?e sebo pokazalo pa bomo vidli.Stara je 3leta prevo?enih pa ima 120 tiso?.Druga?e pa je uvo?ena iz italije ! ?estitan k pridobitvi... vidin ka si z na?ega konca, se lejko kaj pove?emo doma?i mazda?i Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 6. julij, 2008 Prijavi Napisano 6. julij, 2008 prekmurska gibanica to bi jaz umetnik: zelo lepa mazda Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
umetnik Napisano 6. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2008 takak pravi? KAALman se bi lehko kda dobli na kaki .Ka v ?ivo kako re?emo . Citiraj
BOJČ Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 Ka dobra spika... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 Ja,lejko za razmet. Druga?e pa lep avtek. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 odli?no! naj ti slu?i kot je treba Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 off topic: lejko bi mij fkraj potisnjeni ?tajerci pa prekmurci svojo sekcijo odprli, pa bi tan gu?ali, tak ka bi se fse kadijlo bog daj de?a, kan ja le?a, pa ka bi le ?a, kan lehko spa Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 off topic: lejko bi mij fkraj potisnjeni ?tajerci pa prekmurci svojo sekcijo odprli, pa bi tan gu?ali, tak ka bi se fse kadijlo bog daj de?a, kan ja le?a, pa ka bi le ?a, kan lehko spa ...in pol bi rabili mi ostali ?e kakega orenk prevajalca. @umetnik-bravo za nakup.Lepe barve je in naj te "uboga". Citiraj
adormi11 Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 ?estitam, lepe barve in dosti kilometrov, pa malo nafte. Tisto s , pa ka kak?o po na?e povejmo pa je nej od kvara. Samo ka si zgu?imo. Citiraj
LabiGT Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 Hehe se mal se bom naucil se to... do zdaj sem porajtu ka=da, lejko=lahko, gucati=gobcali?, Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 Hehe se mal se bom naucil se to... do zdaj sem porajtu ka=da, lejko=lahko, gucati=gobcali?, He,he,ne ven ?e si glih vse "zadel".Verjetno ti bodo dali popravnega za to. Citiraj
LabiGT Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 He,he,ne ven ?e si glih vse "zadel".Verjetno ti bodo dali popravnega za to. Naj mi rajs dajo overmura muving kejk Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 Si kr dobro zadel ja. Edino ni gucati ampak gu?ati in pomeni pa? pogovarjati. To ?e jaz kot ?tajerc vem. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 ?estitke za nakup lepe "italijanke" Citiraj
BOBI Napisano 7. julij, 2008 Prijavi Napisano 7. julij, 2008 lep avtek,upam da bo vse v redu da ti ga ne zaplenijo na naslednjem tehnicnem Citiraj MAZDA POWER
mazdacon3 Napisano 8. julij, 2008 Prijavi Napisano 8. julij, 2008 Po dolgem iskanju kon?no na?el mazdo 6.Zaenkrat ?e dela ko urca kaj pa ?e sebo pokazalo pa bomo vidli.Stara je 3leta prevo?enih pa ima 120 tiso?.Druga?e pa je uvo?ena iz italije ! Lepa, ni kaj. Upam, da ti slu?i ?e dolgo pa da si uspel jo dobit po velikem srevisu ali pa vsaj toliko ceno zbit. Sploh pri uvo?enih, saj ve? kako je s kilometri. Vse najbolj?e obema...pa veliko prevo?enih let! Lp! Citiraj
Catya Napisano 9. julij, 2008 Prijavi Napisano 9. julij, 2008 lepa, ful! naj ti dela zakaj pa ““ na koncu? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
sdspecy Napisano 9. julij, 2008 Prijavi Napisano 9. julij, 2008 Uuuu, res je ?edna Zavidam Kje si jo pa najdu?? Ko sm jst gledu, so ble vse sam sive, srebrne, pa par ?rnih PS: Tist, da je iz Italije ?e ni re?en, da je slabo. Jst sm za mojo dobu vpogled v ponudbo lizing hi?e leaseplan.it, kjer je so bli gor podatki o avtu (letnik, km, ?asija...). Poleg tega je pa (vsaj na prvih nekaj pogledov) izredno dobro ohranjena, verjetn zarad relacijskih vo?enj in suhega, toplega podnebja na jugu. Podvozje in motorni prostor je kot novo. Upam, da naslednjih nekaj tiso? km ne bo ve?jih te?av (knock knock po lesu ) lp, D Citiraj Lp, D
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.