Catya Napisano 12. avgust, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2008 vzeto na znanje zemirr Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 12. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2008 -madmax,kje je tako blatno morje? Pri sosedovih ........ljekovitoblato.press Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 14. avgust, 2008 Moj kratek dopust je bil z vetrom v laseh *Se opravi?ujem, ker se mi ni dalo manj?at fotke in je kar original velikost Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 15. avgust, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 15. avgust, 2008 Moj kratek dopust je bil z vetrom v laseh *Se opravi?ujem, ker se mi ni dalo manj?at fotke in je kar original velikost kok se majo eni fajn ste mel lepo vreme skos? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 15. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 15. avgust, 2008 *Se opravi?ujem, ker se mi ni dalo manj?at fotke in je kar original velikost Ja pazi,da te ne bana kdo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano 16. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2008 Princip je isti, sve su ostalo nianse... (Bala?ević) V Tur?iji je bilo leto?nje poletje vse zelo spro??eno A mogo?e kdo ve, ali v takem primeru potem mladi?i mjavkajo ali lajajo? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 16. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2008 to ti je taprav pes,vsaj pravo ma?ko si je naju!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 16. avgust, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2008 to ti je taprav pes,vsaj pravo ma?ko si je naju!!! hehe sam me res zanima, ?e je blo kej kruha s te moke... Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. avgust, 2008 Na, tako...?e ena iz mojga dopustovanja. Ena, pa vseen... Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. avgust, 2008 Kje je to slikano? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. avgust, 2008 Mislim,da je to kaka Afrika. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. avgust, 2008 A bej?i no....sn mislo,da je Portoro?. joke Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. avgust, 2008 A bej?i no....sn mislo,da je Portoro?. joke Kaj a ni portoro??Skoraj isto samo da trave na tej slikici primankuje razen ?e ni kak?en photoshop Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 19. avgust, 2008 Poky...slikca je nastala iz gusarske ladje (kao!), ko smo odrinili iz Otoka Flamingov v Tuniziji. Trave pa ni na gladini. Res pa je da raste...na tej strani oto?ka, kjer je kao pristani??e (en pomol?ek). Na drugi strani oto?ka, je pa samo bel razgret pesek in razgreta ?enska telesca v bikinkah ...pa seveda itak tudi tiste, ki so v celoti zavite...pa? muslimani, njihove ?enske in to. Se kopajo kr oble?ene in zavite...sva?ta! No, morje je pa tko fajn ?isto, da Portoro? res ni za primerjat... Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 19. avgust, 2008 No, v soboto smo se vrnili iz dopusta. Namesto na Portugalsko sva se z drago odpeljala v Toskano. Ogledala sva si mesta: - Chioggia, - Ravenna, - Rimini, - San Marino, - Urbino, - Gubbio: - popotovanje po de?eli: - Perugia - jezero Trasimeno (najve?je italijansko jezero?) - Siena (priprave na finalni Il Palio so bile v teku): - grad Monteriggioni - San Giminiano (mesto stolpov - v ozadju, ... : .. in svetovnega prvaka v sladoledu): - Pisa, - Firence: David Santa Maria del Fiore Anna Maria Luisa de Medici: Bilo je nepozabno, aktivno in zmatrano. Prevozila sva cca. 1700 km. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 19. avgust, 2008 UUU kar fini dopusti so videni To Mally....kdaj si pa bil v tuniziji in kje? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 20. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 20. avgust, 2008 Bla sva (z mojo drago) v terminu od 4tega do 11tega avgusta. Itak v najve?ji vro?ini...hehe...martin?ek pa?. Dnevna okol 40+! Bla sva pa na Djerbi, kot tudi preostalih nekaj Slovencev (ogromno!) v tem terminu, dva Airbusa iz Brnika en za drugmu. Bivala sva v hotelu Diar Yassine...kr ok no, sam je treba met velik drobi?a (pet evr?kov, pa so presre?ni, ker majo zlo nizke pla?e), da podkupi? sobarce, da zamenjujejo posteljnino in brisa?ke. Drga? pa...kuhna odli?na, Evropska, samopostre?na, kolk si hotu...ne morm verjet, ampak sem se celo malo poredil...no, sva se...hehe Pogled iz terasice: Na pojstlo (po napitnini): Pa niso mi ba? projektanti za WC-je po Evro-normativih: Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 20. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 20. avgust, 2008 lepo!Js pa sm bil od 17.7 do 24.7. pa v hoteli Vinchi alkantara!Meni osebno pa je bolje bilo v Hamamedu!!Takole pa ?e s tega hotela , 2 slikci pa ste se kar umes nekaj prislikali ne vem kako!!! Druga?e pa je bilo zanimivo,sploh na otoku in pa tam med krokodili,seveda ?e pozabim na to da sm imel s sabo enega Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 20. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 20. avgust, 2008 men je blo v tuniziji vsec to, da so me policaji ustavili pri 180km/h in so me spustili ko so vidl, da sem turist...ko bi blo vsepovsod tako Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bbilder Napisano 20. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 20. avgust, 2008 Uklopko, najbolj se mi 4 slika dopade Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 20. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 20. avgust, 2008 In ona na 6ki je kao dobra?? Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 21. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. avgust, 2008 Jp, Krokodilja farma je kr kul...?e posebi, ?e gre? tam v ?asu hranjenja. Pokanje kosti iin tega...hehe!!! No, men je seveda zakuhalo zarad sonca, pa sm po hitrm postopku letel v senco, pa hladit...ampak...pokanje kosti se je ?e vedno sli?al! To je pa to....tona in pol na kvdr.centimeter pritiska ?eljusti! Ona na 6-ki pa kr izgleda, ?e mene vpra?a?! Hehe! Sm pa komi prvi? bil doli, tko da, objektivno ne morem govort. Vedno je pa tisti "Naslednji?" Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 21. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. avgust, 2008 men je tud 4. slika odlicna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 21. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. avgust, 2008 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 21. avgust, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 21. avgust, 2008 woaaaa...kje se vse folk potepa gre kdo kam kjer je mraz?? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.