Ninja Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2008 UUUUUUU animatorka pri Mondialu, tole pa mora dogajati na polno v slu?bi Potem pa po?asi v vodi?ko napredovat al kako ?e se ti bo ?e dal ?urat Ponavad so vodi?i in vodi?ke ?e bolj skurjeni kot folk dol, uff dobri stari cajti Hehe, dogaja ja Ja licenco grem pa verjetno delat ?e kar jeseni. Pol itak ni panike, lahko delam pri katerikoli agenciji. Hm druga? pa... definitivno so vodi?i bolj skurjeni kot maturanti. Ampak ?e zdale? pa ne tok kot animatorji... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. avgust, 2008 ... Ninja kaj se to zdej hvali? malo??? Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2008 Jeeeest?! Neeeeeee Sam povem, da si mal reklame naredim No zdej pa jest spet ?ibam na dopust. Zaslu?en. Grem na Bol za 10 dni v te?aj kitesurfinga U?ivam ?e za vas... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 29. avgust, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2008 sam res dej eni pa se gremo u?it! u?itkaj Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2008 Jeeeest?! Neeeeeee Sam povem, da si mal reklame naredim No zdej pa jest spet ?ibam na dopust. Zaslu?en.Grem na Bol za 10 dni v te?aj kitesurfinga U?ivam ?e za vas... Good luck.... veter na bolu je lahko pasji... bc bc bc.... Jaz sem na bolu ?e uni?il en kite.....pazi nase.... LP daVid Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2008 [ Jaz sem na bolu ?e uni?il en kite.....pazi nase.... LP daVid Jaz pa skoraj k..o Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2008 [Jaz sem na bolu ?e uni?il en kite.....pazi nase.... LP daVidJaz pa skoraj k..o Bwahahaha Boj?man.... kaj si pa delal.... pazi na njega.... Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2008 Mogo?e je nasedo...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Deli Napisano 29. avgust, 2008 Bwahahaha Boj?man.... kaj si pa delal.... pazi na njega.... Ma sej ga skoz merkam, sam v?asih ne gledava oba v isto smer... Mogo?e je nasedo...... Pa ?e zagozdu... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bosti Napisano 6. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 6. september, 2008 No jest sem se pa prej?ni teden slu?beno "potepala" po Krfu. Me ?ivljenje tam ni ?ist ni? impresioniralo, da bi rekla neki waw. Party mesta so zanemarjena, tko da ja, Krf je definitivno preblizu Albanije, da bi bil Gr?ki Uf spomini na Kavos pred parimi leti. Je blo kr lu?tno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 No zdej sem pa ?e doma. Kaj mate tuki en ?udn vreme?! Na Bolu pa 33°C pa ful son?ek... Je bilo extrasupermegadobr (aaaaaa, nazaj bi ?la! ).?koda edino to, ker je bil ugoden veter za kajtat samo 3 dni v 10 dneh. Ampak se lahko pohvalim, da sem 3. dan po eni uri na dili ?e speljala in glisirala 150 na uro! ?e slikce: Nina d kajterka v ?udnem neoprenu Son?kov zahod I can flaaaaay Panorama z Vidove gore (780 m.n.v.) - najvi?ja gora Dalmatinskih otokov Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 Lepe fotke. U?IVA?KA!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 oooo svaka ?ast, da si speljala v 3 dneh.... No ?e malo pa bo? ?e lahko letela cez 6 metrske valove.... :aaaaa: Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 oooo svaka ?ast, da si speljala v 3 dneh.... No ?e malo pa bo? ?e lahko letela cez 6 metrske valove.... :aaaaa: Jaaaaa Ti pol tut kajta??! Mogo?e bi te lahko mal ponucala, ko se bom spravila opremo kupovat? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 Jaaaaa Ti pol tut kajta??! Mogo?e bi te lahko mal ponucala, ko se bom spravila opremo kupovat? Lohk ga ponuca? tud za kej druzga Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 Jaaaaa Ti pol tut kajta??! Mogo?e bi te lahko mal ponucala, ko se bom spravila opremo kupovat? Seveda me lahko "ponuca?"...... oziroma da parafraziram malo druga?e... se bom pustu ponucat... Lohk ga ponuca? tud za kej druzga Kaj te ti ve? ka lahko.... jaz sem SUPEEERMEEEEEN.... :aaaaa: Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 Seveda me lahko "ponuca?"...... oziroma da parafraziram malo druga?e... se bom pustu ponucat... Superca, I like it te kontaktiram... Na ostale komentarje nimam komentarja Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 Koren klju?ne besede v tem primeru je enak, tako da... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 Koren klju?ne besede v tem primeru je enak, tako da... Kaj ti to o tekem koren?ku??? Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 8. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 Jap, takle koren?ek sem imel v mislih Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 8. september, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. september, 2008 s kerga dopusta pa je tale koren?ek? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 9. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 9. september, 2008 s kerga dopusta pa je tale koren?ek? O?itno z enega zelo prakti?nega... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
RoKo Napisano 9. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 9. september, 2008 Za vse, ki ste ?e segreti od hrva?kega morja- Dalmatinska klapa na srbski na?in http://www.youtube.com/watch?v=I-XU9OI9tUE Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. september, 2008 s kerga dopusta pa je tale koren?ek? Sam tale koren?ek, ni KABL. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. september, 2008 Ja,malo debelej?i je. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.