BOJČ Napisano 11. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. september, 2008 Ja,malo debelej?i je. Normalno, jaz sem tudi ko pridem z dopusta... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. september, 2008 Nisi edini. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 12. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2008 Kaj a n? ne praznete med dopustom al kaj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 12. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2008 Kaj a n? ne praznete med dopustom al kaj ? Na dopustu mi pospe?eno filamo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 12. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2008 Na dopustu mi pospe?eno filamo... Se pravi da praznite. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 12. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. september, 2008 Se pravi da praznite. Ja, ja, to sem imel v mislih Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 23. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. september, 2008 Tole ja pa od preteklih par dni, kokr sm biu pr volji kej poslikat, glede na turobno vreme do konca! 1. Hvar & Bra? 2. Baćinska jezera 3. Dubrovnik 4. Koloćep (Elaphiti) 5. Dubrovni?ki Golden gate 6. Idili?ni oto?ek s kristalno vodo, kmalu od Dubrovnika, proti Makarski Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 24. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 24. september, 2008 uffff...blagor teb Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 24. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 24. september, 2008 Devil lep oto?ek in jezera. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 No evo ?e jest. Do tam sem uporabljal najnovej?i bosanski Garmin Do morja pa sem imel zelo dale? celo 00:00:10 h Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 Kje pa je to morje? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 Kje pa je to morje? Spodaj ne, no evo ?e zahod z mojo Yamahco Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 mogo?e sem se malo ?udno izrazil, kateri kraj je to? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 Spodaj ne, no evo ?e zahod z mojo Yamahco A ne dela Yamaha samo sintesajzerjev ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 A ne dela Yamaha samo sintesajzerjev ? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 mogo?e sem se malo ?udno izrazil, kateri kraj je to? To je na Kor?uli kraj Karbuni YavarYe X6V6 druga?e poleg sintesajzerjev in ostalih glasbil Yamaha dela tudi Motorna kolesa pa ?e bi se dal na?tet Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 YavarYe X6V6 druga?e poleg sintesajzerjev in ostalih glasbil Yamaha dela tudi Motorna kolesa pa ?e bi se dal na?tet Delajo izjemno dobre wooferje za doma?i kino Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 YavarYe X6V6 druga?e poleg sintesajzerjev in ostalih glasbil Yamaha dela tudi Motorna kolesa pa ?e bi se dal na?tet Aja, benti vsak dan neki novga zvem. PS. R1 je prvi motor ki ima drive by wire gas in tri razli?ne programe delovanja, ki jih seveda voznik sam izbere. Sam zajla je pa ?e vedno zakon. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 25. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2008 No ?e ena od zanimivosti tega kraja, jaz v elementu he,he Potopljena ladja Aja, benti vsak dan neki novga zvem. PS. R1 je prvi motor ki ima drive by wire gas in tri razli?ne programe delovanja, ki jih seveda voznik sam izbere. Sam zajla je pa ?e vedno zakon. Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 29. september, 2008 Prijavi Deli Napisano 29. september, 2008 Jest sem pa tut ?e doma. In lahko povem, da je na morju lep?e Zato ker tam je 24°C, zato ker tam je son?ek, zato ker tam je morje! Ne bom pa omenila burje in njenih 300 na uro, ker me takoj zazebe Druga? pa sem dobila celo mi?ken barve. No, lih tok, da se me folk na cesti ustra?, pa vpra?a ?e je kej narobe. Niso navajeni niggrov konec septembra o?itno :ne vem: Slikce sledijo, ker jih je preeeeeeveeee? in se mi ne da zbirat, ker so vse tok lepe Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 30. september, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 30. september, 2008 Jest sem pa tut ?e doma. In lahko povem, da je na morju lep?e Zato ker tam je 24°C, zato ker tam je son?ek, zato ker tam je morje!Ne bom pa omenila burje in njenih 300 na uro, ker me takoj zazebe Druga? pa sem dobila celo mi?ken barve. No, lih tok, da se me folk na cesti ustra?, pa vpra?a ?e je kej narobe. Niso navajeni niggrov konec septembra o?itno :ne vem: Slikce sledijo, ker jih je preeeeeeveeee? in se mi ne da zbirat, ker so vse tok lepe lepo lepo vsaj ena mazda?ica z lepo s son?kom pobo?ano ko?o Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 4. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 4. oktober, 2008 ni ravno dopust je pa izlet Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 4. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 4. oktober, 2008 ni ravno dopust je pa izlet Kaj to so sve?e slike?? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 4. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 4. oktober, 2008 ja danes zape?ene slikce Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 5. oktober, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 5. oktober, 2008 ni ravno dopust je pa izlet ujao...zima je tu Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.