Mally Napisano 29. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. april, 2009 E...tko je to... Prvi Maj je spet tlele...zato pa vpra?anje! Pozna kdo kje kaj tam proti Mad?arski, okolica Balatona, ajde tud "Pe?ta" v skrajnem primeru, kje se da kaj zafe?tat, kaj popit, pojest itd? Ker...na SLO ali HR obalo se mi ne lu?ta it, pi?im pa ?ist drgam... Hvala ?e vnaprej in lep pozdrav, G. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 29. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. april, 2009 E...tko je to... Prvi Maj je spet tlele...zato pa vpra?anje! Pozna kdo kje kaj tam proti Mad?arski, okolica Balatona, ajde tud "Pe?ta" v skrajnem primeru, kje se da kaj zafe?tat, kaj popit, pojest itd? Ker...na SLO ali HR obalo se mi ne lu?ta it, pi?im pa ?ist drgam... Hvala ?e vnaprej in lep pozdrav, G. Jaz grem jutri spet slu?beno. Okoli Balatano je povsod lepo, predvse severna stran. Tapolca in naprej, polotok Tiffany, lep izlet je po severni strani Balatona (Bikaver ali bulova kri - rde?e vino je naboljse na severu... potem pa s trajektom na juzno stran iz polotoka tiffany - ni drago.NA jugu pa majhne vasice, Siofok itd itdObvezno zaviti v njihove Czsarde - ?arda z avtenti?no hrano. Budimpe?ta je lepa predvsem grad, parlament itd, zavije se lahko kamorkoli, le pazi na madzarskem je forint padel ko prasica in ce pla?ujes z euri te lahko oberejo se ve?, ker imajo krizo zaradi valute, mal prestudiraj in raje s forinti pla?uj. Vinjeto pa lahko naro?i? preko weba za avtocesto:http://www.ppo.hu/aak_index.php?kat_id=9&a...tm&nyelv=en ni treba ni? limat, samo tablica je vazna in preko video sistema preverijo, potrdilo pa le imaj Ce imas ?as je idealen izled proti jugu - Szeskzard (oz neki podobnega), kjer je vino, vino, vino in vinskekleti, hiske izgledajo od zunaj popolnoma normalne a pod njimi so tuneli kleti da dol pades. Potem pa lahko izlet zakljucis cez slavonijo -, ali pa mogoce Beograd....Navsezadnje je pa tudi Bratislava in Dunaj na roki po severu........... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 29. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. april, 2009 Hm, spet mam "problem" glede poti, tokrat proti morju Primorci oz. tisti, ki se vozite v tisto smer, lepo prosim za nasvet kje in kako se naj izognemo gne?i, ki bo v ?etrtek pri Uncu oz. tam, ko delajo na AC? Na katerem izvozu naj gremo dol in na katerem nazaj gor... Pa ?e to: kateri mejni prehod naj uporabimo - "Jo?kota" ali Buzet??? Najlep?a hvala za pomo? ?e vnaprej Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 30. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. april, 2009 @IcewomaN... ...bej? na Logatec dol, po mo?nosti ?e na Vrhniko, ker ?e je na Uncu gu?va, je gu?va skori cel cajt do Logatca....Mrbit pa ne...pol se pa dr?i smeri Postojna...mal ovinkov, pa mal slab?a cesta, pa ful divjajo...z mano vred ...pa pol v Postojni spet na Avto?trado...in FJUUUU!!! Koko je pa s mejami, pa nimam pojma, ker ponavad prestopim ?e takoj na Obre?ju tlele pr nas... @Jures... ...hvala za Info...?e printam kaj in kako....vino, vino, vino....haha...sem bral ?e po netu, ?e sre?a, da pi?im gor brez ?enske(ker hudi? pa jo je vleku v Provanso)...hahaha...po dolgmu cajtu bom spet trd ko mina! :mi pijemoo: Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 30. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. april, 2009 Ne, ne, kar mirno na Logatec dol, tako dolga kolona 10000000% ne more biti da bi ?e pred Logatcem ?akala. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2009 In Mally, kje si se ga pol nalezu? Poleti sem bil v Siofoku, pa je no?no ?ivlenje zelo na nivoju, cene pa tut niso lih visoke, tko da same pohvale! Vinjeta pa mislim, da je bila nekih 5 ? za 4 dni, tko da ni hudga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2009 no ja, v Logatcu smo ?li dol pa smo se potem eno uro fijakali ?ez Postojno, na AC pa baje nobene gu?ve slika: pogled iz sobe Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2009 no ja, v Logatcu smo ?li dol pa smo se potem eno uro fijakali ?ez Postojno, na AC pa baje nobene gu?ve slika: pogled iz sobe Vse fino in prav, samo a ve?jih slik nima? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Segi Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2009 Vse fino in prav, samo a ve?jih slik nima? ? se vsaj detajli vidjo Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2009 Vse fino in prav, samo a ve?jih slik nima? ? Tko vsaj ve? od kdaj do kdaj je bazen odprt Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2009 Tko vsaj ve? od kdaj do kdaj je bazen odprt haha... tale je pa ena bl bolj?ih Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2009 eskjuzmi Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 19. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2009 OOOO...Siofok je zakon!!! In tam sem se ga tud nalezu...na orto...PALINKA in vino!!! 4 dnevna vinjeta je pa 8?(?)...se mi zdi...ve? da nisem gledal...kupil sem jo pa na Petrolu v Dolgi vasi. Pol pa VIA!!! Skratka...vino imajo, pa ?e zlo dobro povrhu, turisti?ni centri so urejeni in ?isti, tud kak ko? za smeti vidi?, kar je pa drugih krajev, pa je bl blato na dvori??u in zanemarjeno. Pa kaj ?mo! Folk prijazen, nosijo te po rokah, ne gledajo postrani kot tam...vsi vemo kje...skratka...u?itek! Najbl se mi dopadejo ceste...ravno, ravno, ravno par kilometrov, en ovink bl ?vohn, pa spet ravno, ravno, naslednjih par kilometrov...ful spro??ujo?a vo?nja, ?e mene vpra?ate. Znaki za radarje v vsaki vasici, pa tud na cestah izven. Policije NI(!!!), razen ?e res naredi? oz. dela? sranje po cesti! Sezona ?e sicer ni zalaufala na vi?ku, je blo pa kr folka in fe?t! Poleti gremo spet. Pa, kaj sem omenil, da so sme?ne cene, glede na to, da je vi?je turisti?ni kraj? Tri dni s potnimi stro?ki, preno?i??em, hrano in pija?o, vsemi dodatki, fe?tanjem, trajektom na polotok Tihany (se spla?a pogledat) itd...lih komaj da sem zaru?il 200?. Zgolj podatek...povpre?na mese?na pla?a na Mad?arskem je 300-400?. Prevladujejo Suzuki Swift-i, ta novi, skoraj vsi neki predelani, spu??eni...Mazd je pa zlo mal...kve?jemu tujci! Definitivno priporo?am obisk in dopust! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 19. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2009 OOOO...Siofok je zakon!!! In tam sem se ga tud nalezu...na orto...PALINKA in vino!!! 4 dnevna vinjeta je pa 8?(?)...se mi zdi...ve? da nisem gledal...kupil sem jo pa na Petrolu v Dolgi vasi.Pol pa VIA!!! Skratka...vino imajo, pa ?e zlo dobro povrhu, turisti?ni centri so urejeni in ?isti, tud kak ko? za smeti vidi?, kar je pa drugih krajev, pa je bl blato na dvori??u in zanemarjeno. Pa kaj ?mo!Folk prijazen, nosijo te po rokah, ne gledajo postrani kot tam...vsi vemo kje...skratka...u?itek! Najbl se mi dopadejo ceste...ravno, ravno, ravno par kilometrov, en ovink bl ?vohn, pa spet ravno, ravno, naslednjih par kilometrov...ful spro??ujo?a vo?nja, ?e mene vpra?ate. Znaki za radarje v vsaki vasici, pa tud na cestah izven. Policije NI(!!!), razen ?e res naredi? oz. dela? sranje po cesti! Sezona ?e sicer ni zalaufala na vi?ku, je blo pa kr folka in fe?t!Poleti gremo spet. Pa, kaj sem omenil, da so sme?ne cene, glede na to, da je vi?je turisti?ni kraj?Tri dni s potnimi stro?ki, preno?i??em, hrano in pija?o, vsemi dodatki, fe?tanjem, trajektom na polotok Tihany (se spla?a pogledat) itd...lih komaj da sem zaru?il 200?.Zgolj podatek...povpre?na mese?na pla?a na Mad?arskem je 300-400?. Prevladujejo Suzuki Swift-i, ta novi, skoraj vsi neki predelani, spu??eni...Mazd je pa zlo mal...kve?jemu tujci!Definitivno priporo?am obisk in dopust! Sam da je bilo, sedaj se avtocesta do tja skroz od Ljubljane (Kopra)...Koliko je sedaj trajekt - se okoli 5??Balaton je zakon samo ne smes imeti mobitela skoz pri rok, tam je odklop. PA navsezadnje gres lahko v ful poceni shopping - TESCO v Siofoku ali Budi. Res đabe vse Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 19. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2009 Prevladujejo Suzuki Swift-i, ta novi, skoraj vsi neki predelani, spu??eni...Mazd je pa zlo mal...kve?jemu tujci!Definitivno priporo?am obisk in dopust! Itaq sej jih mad?ari delajo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 19. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. maj, 2009 Trajekt se mi zdi da je bil tam okol 2400 Forintov...se mi zdi...to naj bi blo okol 8-9?...skratka...poceni (za dve osebi). Ma kak mobitel lepo te prosim...haha...na dopustu ga ni...pa naj kli?e sam Pape?, pa mu ne dvignem, kjerkoli, tud ?e ni lih na Mad?arskem !!! Mam rad svoj mir! :mi pijemoo: Pa? dolo?enih smajlov ni... A swifteke pa delajo gori?...To pa nisem vedel...kakorkoli ?e...je kr tko mal na lu?tn vle?e. ?oping?...ma sej ne grem v ?oping...pupe pa tud ni blo zravn...IT'S A MANS WORLD!!! Ma...vedu sem, da so Mad?arke tud lepe(se je govoril naokoli)...ma ko sem jih vidu...haha...?e dolg nisem vleku jezika po tleh, (za Slovenkami pa sploh ne, ?eprov so lepa dekleta)...maaaa...gor mi je ?e brada padla! Tko lepo svetlo rjavkaste, nabite, proporcionalno razdeljene, lepi obraz, da o ritkah ne izgubljam besed! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2009 Ma...vedu sem, da so Mad?arke tud lepe(se je govoril naokoli)...ma ko sem jih vidu...haha...?e dolg nisem vleku jezika po tleh, (za Slovenkami pa sploh ne, ?eprov so lepa dekleta)...maaaa...gor mi je ?e brada padla!Tko lepo svetlo rjavkaste, nabite, proporcionalno razdeljene, lepi obraz, da o ritkah ne izgubljam besed! Ne mi s takimi na vse zgodaj.... puf pa je ?la moja storilnost na nulo.... Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2009 Hm, moja best kolegica je pol mad?arka oz. je mislim, da vse pozitive potegnla po vzhodni strani ...kdaj bo kak piknik, da uletima?? Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2009 A swifteke pa delajo gori?...To pa nisem vedel...kakorkoli ?e...je kr tko mal na lu?tn vle?e. Itaq da jih, sej so vse nalpeke po avtu v mad?ar??ini, je pa petarda od avta, ga ma moja... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2009 Hm, moja best kolegica je pol mad?arka oz. je mislim, da vse pozitive potegnla po vzhodni strani ...kdaj bo kak piknik, da uletima?? Ok za vaju s kolegico bi blo smiselno ala cart picnic organizirat.... :aaaaa: Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2009 Mally - kaj pa slike, glede na naslov teme? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2009 Mally - kaj pa slike, glede na naslov teme? Evo dans popoldan, ko jih skinem iz fotki?a. Mal po?as delam! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2009 Ekola...po naslovih slik sklepajte ka in kje je kaj blo Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. maj, 2009 Fajn dec, upam da si ?el tut v kak?no puszto ali csardo (upam d sem prav napisu), pa testiru kake doma?e specjalitete! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 21. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. maj, 2009 Doma?e doma?e, ?arde so zakon! Ne mirkajo na holesterol!!! Sicer ga pa poplakne? s kozar?kom rde?ga hehe Pa na papriki in ?ebuli ne ?parajo, kar je pa itak najbolj?e...pa tko lih mal extra ?arf je, da je z u?itkom jest! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.