smash Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 Je to ?e komu uspelo in na kak?en na?in, ker je zadeva zelo nadle?na in bi jo rad odstranil ?imprej. Imam pa mazdo 6 2004 letnik. lp Citiraj
Alex Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 Je to ?e komu uspelo in na kak?en na?in, ker je zadeva zelo nadle?na in bi jo rad odstranil ?imprej. Imam pa mazdo 6 2004 letnik. lp Zakaj je pa to dobro? Citiraj
LabiGT Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 no sej mene tud moti (pri parkiranju npr.) ampak ga ne mores izklopiti (na inteligenten nacin tj.) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 no sej mene tud moti (pri parkiranju npr.) ampak ga ne mores izklopiti (na inteligenten nacin tj.) Alora parkira? ful na hitro,da ne uspe niti zapiskat. Citiraj
uroš76 Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 ?e se ve?ina vozi? sam ,pripni sopotnikov pas v ?oferjevga,pa ne piska ve?. (enostavno) Citiraj
RoKo Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 Je to ?e komu uspelo in na kak?en na?in, ker je zadeva zelo nadle?na in bi jo rad odstranil ?imprej. Imam pa mazdo 6 2004 letnik. lp Jaz sem zelo enostavno uti?al zadevo:VEDNO se pripnem! Citiraj
Boss Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 Jaz sem zelo enostavno uti?al zadevo:VEDNO se pripnem! Jap, in to full dobr deluje... 100%, se kar navadi? Citiraj
samuel Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 Ali mogo?e je kdo razmi?ljal, da bi piskanje vgradil ?e za sovoznika ? lp, Samo Citiraj
Boss Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 Ali mogo?e je kdo razmi?ljal, da bi piskanje vgradil ?e za sovoznika ? lp, Samo Ne rabim tega, ker ko grdo pogledam se vsi zapenjajo kot za ?alo in to spredi in zadi. Citiraj
samuel Napisano 10. julij, 2008 Prijavi Napisano 10. julij, 2008 Seveda ?e si pa Boss . No saj ponavad se zapnejo, ampak bi blo zanimivo met en tak on/off switch za vsak slu?aj. lp, Samo Citiraj
poky Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 Ali mogo?e je kdo razmi?ljal, da bi piskanje vgradil ?e za sovoznika ? Na faceliftanih modelih je to ?e vgrajeno. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 Na faceliftanih modelih je to ?e vgrajeno. tako je, in jaz nimam, ker si TI kupil avto, ki je bil namenjen MENI ! zdaj pa mam itak lep?ega kot ti p/s: globoko se opravi?ujem za OFF TOPIC Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 matr sta sme?na,..on je teb spelu avto,..zdj pa ti jamra? zard tega,..?eprou si se pomoje hitr potola?u zarad tvoje lepotice,..poky pa jamra, da ?koda da ni vedu za tvojga, ker bi raj? tega uzel,.. ah,..tipi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 matr sta sme?na,..on je teb spelu avto,..zdj pa ti jamra? zard tega,..?eprou si se pomoje hitr potola?u zarad tvoje lepotice,..poky pa jamra, da ?koda da ni vedu za tvojga, ker bi raj? tega uzel,.. ah,..tipi Ja kje pa je pol tukaj problem???Zamenjajta potem pa na in problem bo re?en OT, vem. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 pir je fuj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 pir je fuj He, he, vpra?aj Pokota ?e je pir fuj... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 pre?vi tud brez njega Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 pre?vi tud brez njega ... in o?ivi z njim Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 pol je ?e 14 dni mrtev? :ne vem: men se zdi kr posko?en Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 pol je ?e 14 dni mrtev? :ne vem: men se zdi kr posko?en ?aki, da po 14 dneh en pir popije, pol bo? videla kaj je posko?nost Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 pol je ?e 14 dni mrtev? :ne vem: men se zdi kr posko?en ?ak da spije kak?nega, pol bosta pa "orala" da bo vselje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 tako je, in jaz nimam, ker si TI kupil avto, ki je bil namenjen MENI ! He he,temu se re?e prednost doma?ega terena,oz. kdo prvi pride,prvi melje. poky pa jamra, da ?koda da ni vedu za tvojga, ker bi raj? tega uzel,.. Ni glih to?no tak,ampak naj ti bo no. ?ak da spije kak?nega, pol bosta pa "orala" da bo vselje. Ti misli?,da jaz ?e po enem orjem?? Pa orala tudi ne boma,nisn rad v zemlji,Ally pa ?e manj. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.