BOJČ Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 Ker vem, da bi ji Uro? rad dal kak?no lepo ime, odpiram to temo za predloge. Torej, Uklpkotova 3GTA naj nosi ime... Zmagovalec dobi Moj predlog: "huda ma?ka" ali pa "rde?a ma?ka" Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 ?eprav mi tole poimenovanje ni ravno no.....pa jaz predlagam Red devil. Al pa bi lahko bla Rde?ka al pa samo Geteajka. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 predlagam da prevzame ime moje MX-3 hitrolete?arde?aprasica Citiraj LP KAALman
icewoman12 Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 rde?a pu??ica Citiraj Icewoman is here!
Symon Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 RedDevil bi kar pasal takemu vragu. ?eprav so mi imena avtov ?e od nekdaj krneki. Citiraj
ice Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 samo da nebo mary ker je to ime ze zasedeno!!!!! Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
BOBI Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 predlagam da prevzame ime moje MX-3 hitrolete?arde?aprasica Citiraj MAZDA POWER
nisde Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 Jst bi ji enostavno reku strup Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 jaooooo jao!! Sam da ne bo na koncu rude?i cvet Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 Ah qrc, naj bo rde?e mazdovje Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 11. julij, 2008 Prijavi Napisano 11. julij, 2008 jo?ica naj bo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 12. julij, 2008 Prijavi Napisano 12. julij, 2008 Jo?ica je lepo slovensko ime ... po moje kar lepo pa?e temu avtu. Citiraj
Allyssa Napisano 12. julij, 2008 Prijavi Napisano 12. julij, 2008 klopkotica = klopkotova lepotica ja preve? sm bla na soncu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 12. julij, 2008 Prijavi Napisano 12. julij, 2008 ja preve? sm bla na soncu Ne,preve? si bla pod vodo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 12. julij, 2008 Prijavi Napisano 12. julij, 2008 Kaj pa ?e bi bla Rde?a kapica! Lahko bi bla pa (Rde?i) klop, glede na ?rke iz imena na?ga Uro?a! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 12. julij, 2008 Prijavi Napisano 12. julij, 2008 pi?kina meduza ?e zmer bol kot pa ''moj nissi''! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
cleopatra Napisano 12. julij, 2008 Prijavi Napisano 12. julij, 2008 zaradi mene je lahko rde?a maternica je pa razlika v ceni med nissi in rde?o pizdurino kar nekajkrat pomno?eno z .... mislim , da ?e proda? to rde?o papriko, zmanjka pri nissiju za registracijo.... samo primerjava.... Citiraj
poky Napisano 12. julij, 2008 Prijavi Napisano 12. julij, 2008 Hallo gays...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 12. julij, 2008 Prijavi Napisano 12. julij, 2008 zaradi mene je lahko rde?a maternica je pa razlika v ceni med nissi in rde?o pizdurino kar nekajkrat pomno?eno z ....mislim , da ?e proda? to rde?o papriko, zmanjka pri nissiju za registracijo....samo primerjava.... o?itno nism bla edina preve? pod vodo na soncu sploh pa a nisi prodal tega nissana iz ne vem kerih razlogov ?e? zmankal za registracijo? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
cleopatra Napisano 12. julij, 2008 Prijavi Napisano 12. julij, 2008 sam barvo sem zamenjal ?rn in krom, edini v slo...je pa res da ga imam ?ele slab mesec in ve?ino zaenkrat v gara?i dokler se dolo?ene pizdarije ne re?ijo na sodi??u iz prej?njega ?ivljenja.ja poleg pa ?e 5 mazd.itak je pa vse sam material , totalna beda in delo z igra?ami po 3000 eur.eni zbirajo znamke in zna?ke, pa prti?ke, jaz pa zbiram f-ke... o?itno nism bla edina preve? pod vodo na soncu sploh pa a nisi prodal tega nissana iz ne vem kerih razlogov ?e? zmankal za registracijo? :ne vem: alissa, pun?ka naivna:lopovom na prostosti nikoli ne zmanjka ne za registracijo ne za afne guncat.tega nikoli ne pozabi...lahko no?, oz. gremo v no?no. pa ne pozabi,v ponedeljek so razprodaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj
uklopko Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 kaj ti nuca avto k ti stoji v gara?ai in ne zaslu?i? kasneje za bencin in ne more? spat pono?i k se ti blede d bo kj narobe!! aja samo zarad bahanja -frik Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.