BOBI Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 pa se je spet zacelo Citiraj MAZDA POWER
cleopatra Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 kaj ti nuca avto k ti stoji v gara?ai in ne zaslu?i? kasneje za bencin in ne more? spat pono?i k se ti blede d bo kj narobe!! aja samo zarad bahanja -frik ta avto ni zaradi bahanja, ta je za mojo du?o, v gara?i, ker se niti nimam ?asa vozit z njim, imam pa zato par mazdic, ki jih ni ?koda, za vsak dan.?e bi se hotel bahat, bi verjetno na lizing vzel kako 911, tako sem pa raje ske?iral 32ooo .raje se dr?imo teme o rde?i pi?urini-glej naslov teme kaj ti nuca avto k ti stoji v gara?ai in ne zaslu?i? kasneje za bencin in ne more? spat pono?i k se ti blede d bo kj narobe!! aja samo zarad bahanja -frik toliko kot ti zaslu?i? cel mesec v firmi, jaz v?asih v eni uri! Citiraj
cleopatra Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 da se ne bomo ve? kregali okrog tega in onega, bom od sedaj naprej sodeloval samo ?e v rubriki mali oglasi.vsem en lep pozdrav.... Citiraj
ice Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 kaj pa tweety? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
nisde Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 kaj pa tweety? ni rumena Citiraj
nisde Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 Sj slon tud ni rumen pa mu useen lah da? ime tweety Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ana Napisano 13. julij, 2008 Prijavi Napisano 13. julij, 2008 eni tukaj potrebujejo persen nej bo getejka.. simple as that Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Rde?kaGTA, tampon,... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
cleopatra Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 eni tukaj potrebujejo persen nej bo getejka.. simple as that ko se zadanemo se zadanemo s tistim kar imamo na zalogi, ki s slamco potegne? v nos, ampak je vse pod kontrolo, ne bo pa pod kontrolo, ko se ?loveku odfuka in se nekomu MA??UJE! Citiraj
Ana Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 ej ne vem kaj si ti po slamci u nos tla?i?. js nism u takih vodah to je una stvar: ma??evanje je sladko? that's gonna be some crazy soap-opera Citiraj
wildcat Napisano 18. julij, 2008 Prijavi Napisano 18. julij, 2008 "huda ma?ka" ali pa "rde?a ma?ka" Tole sploh ni tolk ?voh, ve se zakaj mi je v?e? V angle??ini celo malo kraj?e, tak da lahko uporabi? kot nick: red-cat Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
ReDevil Napisano 19. julij, 2008 Prijavi Napisano 19. julij, 2008 Kaj pa ?e bi bla Bencino?erka! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 20. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. julij, 2008 Tole sploh ni tolk ?voh, ve se zakaj mi je v?e? V angle??ini celo malo kraj?e, tak da lahko uporabi? kot nick: red-cat In potem gresta lahko "Red cat" in "Wildcat" skupaj na mi?ke... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Catya Napisano 20. julij, 2008 Prijavi Napisano 20. julij, 2008 ideja o ma?kah mi je zelo v?e?....prrrrr Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
mazdacon3 Napisano 20. julij, 2008 Prijavi Napisano 20. julij, 2008 ?e je ?ofer uklopljen, naj bo makina odklopljena. Odklopka torej... Citiraj
eye Napisano 20. julij, 2008 Prijavi Napisano 20. julij, 2008 kaj pa "La Gata" mal bolj na divje Citiraj
BOJČ Napisano 21. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. julij, 2008 No, saj po?asi se bomo pa uspeli spomnit nekaj lu?nega @ Catya: A ti zmeraj prede?...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 21. julij, 2008 Prijavi Napisano 21. julij, 2008 Kaj pa "la bestia"(zver po it.).Sicer ni napisano,da je rde?a... Citiraj
qwerty Napisano 22. julij, 2008 Prijavi Napisano 22. julij, 2008 jz sm za odklopko al pa redcat Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.