Skoči na vsebino

Uklopkotova 3GTA

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

:hohoho: kaj ti nuca avto k ti stoji v gara?ai in ne zaslu?i? kasneje za bencin in ne more? spat pono?i k se ti blede d bo kj narobe!! :hohoho: aja samo zarad bahanja -frik :(

ta avto ni zaradi bahanja, ta je za mojo du?o, v gara?i, ker se niti nimam ?asa vozit z njim, imam pa zato par mazdic, ki jih ni ?koda, za vsak dan.?e bi se hotel bahat, bi verjetno na lizing vzel kako 911, tako sem pa raje ske?iral 32ooo .

raje se dr?imo teme o rde?i pi?urini-glej naslov teme

:hohoho: kaj ti nuca avto k ti stoji v gara?ai in ne zaslu?i? kasneje za bencin in ne more? spat pono?i k se ti blede d bo kj narobe!! :hohoho: aja samo zarad bahanja -frik :(

toliko kot ti zaslu?i? cel mesec v firmi, jaz v?asih v eni uri!
Napisano

da se ne bomo ve? kregali okrog tega in onega, bom od sedaj naprej sodeloval samo ?e v rubriki mali oglasi.vsem en lep pozdrav....

Napisano

Rde?kaGTA, tampon,... :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

eni tukaj potrebujejo persen :hohoho:

nej bo getejka.. simple as that :whatever:

ko se zadanemo se zadanemo s tistim kar imamo na zalogi, ki s slamco potegne? v nos, ampak je vse pod kontrolo, ne bo pa pod kontrolo, ko se ?loveku odfuka in se nekomu MA??UJE!
Napisano

ej ne vem kaj si ti po slamci u nos tla?i?. js nism u takih vodah ;)

to je una stvar: ma??evanje je sladko?

that's gonna be some crazy soap-opera :bravo::hohoho:

Napisano

"huda ma?ka" ali pa "rde?a ma?ka"

Tole sploh ni tolk ?voh, ve se zakaj mi je v?e? :P V angle??ini celo malo kraj?e, tak da lahko uporabi? kot nick: red-cat

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

Napisano

Tole sploh ni tolk ?voh, ve se zakaj mi je v?e? :P V angle??ini celo malo kraj?e, tak da lahko uporabi? kot nick: red-cat

In potem gresta lahko "Red cat" in "Wildcat" skupaj na mi?ke... :danzoman::jupiii::D

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

No, saj po?asi se bomo pa uspeli spomnit nekaj lu?nega :bravo:

@ Catya: A ti zmeraj prede?...? :D

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.