Kuscar Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Oj mazda?i in mazda?ice! Evo pa sem jih do?akal... prispel je paket iz Nem?ije ( u bistvu 4 paketi) in noter moje nove Tomason Tn6 black edition + Dunlop sport maxx TT 235/40/18... Slikce prilepljene... rabim mnenje ali ?e ni?at - ali obdr?at takle ''all road'' look Pa ?e vpra?anje za guma eksperte - koliko napihnit tele gume? Sedaj jih mam spredej na 2,7 in zadaj na 2,5 bara. Samo je te?ko po ob?utku, ker je toliko ?ir?a guma da je ?e druga?en filing vo?nje in pojma nimam ali je ok ali ni. Glede na ceno gum jih ne bi rad preve? hitr uni?u zaradi napa?nega tlaka... Vulkanizer mi je pa itak reku nej jih napumpam samo toliko kot pi?e v papirjih od avta se pravi 2,2 in pa da je to traparija dajat gor ?ir?e gume in oh in sploh je mel pripomb... Lp Kuscar Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Malo majhne feltne zgledajo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Premalo ma? napumpane. Pojdi na 3 - 3,2 bara. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Nizat nujno... Tlak pa, glede na nizek profil in veliko feltno bi reku to kar mas zdaj je ze zgornja meja. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 14. julij, 2008 Prijavi Napisano 14. julij, 2008 Nigr. Si ga pa pomoje kar lepo opral preden si ga slikal ali pa ima? serijsko rjave diske. Glede ni?anja je pa tako, da je imel sodelavec 2.5 V6 TDI in ko ga je spustil z enimi poceni fedri (mislim da so bili zelene barve) se mu je avto s?asoma ?e dodatno posedel nakar je po makadamu z rokami drgnil po tleh. Citiraj
mazdacon3 Napisano 15. julij, 2008 Prijavi Napisano 15. julij, 2008 Va?no, da si jih sam vesel in zadovoljen z njimi. Osebno pa ne bi nikoli na ?rn avto ?rnih felten dal, ker mi ne pridejo do izraza na avtu, pa ?e pomanj?ajo kolesni del vozila. ?emu tako velike feltne, ?e niso opazne.... Zni?at pa vsekakor. Citiraj
lesko Napisano 17. julij, 2008 Prijavi Napisano 17. julij, 2008 kako so pa videti ko se vrtijo. sem imel na cliot ?rne petkrake pa sem jih pihnil na belo ker je bilo med vo?njo videti kakor navadno plati??e Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Kuscar Napisano 17. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. julij, 2008 kako so pa videti ko se vrtijo. sem imel na cliot ?rne petkrake pa sem jih pihnil na belo ker je bilo med vo?njo videti kakor navadno plati??e Ne vem, ker ga samo jaz vozim... Citiraj
Grega_ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Lepo lepo zgleda, zni?aj ga obvezno in potem bo avto bomba Citiraj
Carr Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Sej dobro zgleda, ?eprav tud jaz ne bi imel ?rnih felten na ?rnem avtu. Ampak OK, pa? stvar okusa. Meni samo tale avto ni ?isto "pravi" (brez zamere...)... Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Allyssa Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 ampak ku?a je pa lep Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 ampak ku?a je pa lep Lep?i ko kaka Yorkshirka ne? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Lep?i ko kaka Yorkshirka ne? NE! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Glavno,da ti je v?e? no. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 A je Yorkshirka pes...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Za Ally ja,za tebe pa recimo kaka bujna bjonda. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Za Ally ja,za tebe pa recimo kaka bujna bjonda. Bujno bjondo na vrvico.....? Hmmmmm.... Yeaaaaahhh! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Usnjeno ne? Pa bi? v roke. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Usnjeno ne? Pa bi? v roke. ?e kaj drugega, ne samo bi?... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 No,se tisti drugi "bi?" sn mislo...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.