Skoči na vsebino

dilema

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

sem se odlo?u da bi kupu novo mazdo 6 GTA dizel..dilema je ali naj bo ?rna ali pa bela barva..

kater drug avto zgleda dobr kaksni nasveti bodo dobrodosli...

lep pozdrav

www.trziskisladoled.si

Napisano

Belo. :bravo:

P.S.-pa ?e ne more? spat...a pomaga ?e bulji? v ekran?? :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

bumbarji... rde?o seveda !

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Belo. :bravo:

P.S.-pa ?e ne more? spat...a pomaga ?e bulji? v ekran?? :P:hohoho:

Pa valda ne more? met pralnega stroja no!!!

:bravo::bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

pa nekak bela mi je vsec zdaj je moderno ?rna pa je tista vecna klasika pa mislim da bela nekak kr pase novim avtom...

pa ?e nekej me zanima glede tega da ta mazda ima zadaj en ror,kje bi se dalo da bi jih naredu 2 in kok to stane?

lp

www.trziskisladoled.si

Napisano

?e se nikakor ne more? odlo?it med belo in ?rno, vzemi sivo :bravo:

Lp M :D

takega pa mam ze sivo barvo pa hocem nekej drugacnega...

www.trziskisladoled.si

Napisano

Jst bi ?u na belo. Te nove perla bele barve so krasna pa?a za o?i :bravo:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

evo narocu m6 GTA crno 5vratno.dobim oktobra..

kaj sem vesel kot otrok igrace ali pa se mal vec :D:D:D:D:D

www.trziskisladoled.si

Napisano

?estitke! :bravo: Gotovo te ne bo razo?arala. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Danes videl novo Mazdo 6 GTA belo in moram re?t da je :rispekt:?zmeden?:bravo: sem mel usta en cajt odprta. Prvo mi ni bilo jasno ko sem v ?peglu videl plavi xenon in bel avto potem sem ?e dojel da je nova 6tka in ko je pi?ila mimo ?e zadaj temna ?ipa in dva ror?ka tko da...jaaao da bi jo meu bi ble suze sreće :hohoho::bravo:

Napisano

To je pravi odgovor. 27A je zakon :bravo::bravo::bravo:

Nikad ne veruj ?eni, koja la?e.

Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...

Napisano

Jeseni bo moja :) plava ... karavan CD140 GT Navy ...

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jeseni bo moja :) plava ... karavan CD140 GT Navy ...

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Lepo,?e malo bo? moral po?akati. :P:D

Napisano

Lepo,?e malo bo? moral po?akati. :P:D

Ja... pa svojo se prodat :) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Srečko si.... 👍😉 Že imaš 200kkm.🤔
    • Se strinjam. Kamorkoli pridejo, se streljajo. Človek dobi celo občutek, da prav iščejo, kje bi se streljali. Tako so, na primer, na Kitajskem leta 1941 postavili ameriško bazo, kjer so imeli 60 letal P-40, s katerimi so rešili Kitajsko pred Japonsko invazijo in branili edino še preostalo oskrbovalno pot preko Burme, ki je oskrbovala Kitajsko vojsko. Enota se je imenovala Leteči Tigri oz. Flying Tigers, čeprav so vsi imeli na nosu narisane zobe morskih psov.    Ravno tako so Američani prikolovratili v Evropo, da jo rešijo pred Evropejcem, ki je sedel pod orlom s svastiko...   Res so judo bojeviti ti Američani. Za razliko od njih Rusi niso tako bojeviti. Oni imajo, recimo, podmornico K329 Belgorod, ki je ena največjih na svetu. Ta podmornica je narejena tako, da ima spodaj lahko pripeto drugo, diverzantsko, podmornico, s katero se lahko potapljajo globje in uničujejo objekte pod vodo, kot so plinovodi, optični kabli, električni kabli, stacionarni pasivni sonarji in podobno... Ima pa tudi šest jedrskih torpedov, s katerimi bi lahko uničevala pristaniška mesta z jedrskimi cunamiji... Ampak to je bolj ali manj pretekla zgodovina, o kateri se v šoli najbrž ne učijo...   Ja, Amerika je agresor. Resnici na ljubo so tudi Rusi. Razlika je samo ta, da so "Rusi" agresivni do "svojega" naroda - zato pa jih veliko beži od tam. Nisem še slišal, da bi kdo iz Aljaske plaval v Daljnovzhodno federalno okrožje. V drugo smer je bilo pa več poskusov in tudi nekaj uspehov... Pa tudi drugod je bilo precej bežanja. In zadnjih nekaj desetletij od njih bežijo cele države. Ampak, glej, ne moreš nekoga prisiliti, da bo s teboj. In tu imajo Rusi malo težav...
    • Živim ob glavni cesti   Letno naberem ene 3 žaklje povratne embalaže smeti, ko folk meče to čez okno   In fora je, da pri sosedih tega ni, ker zbiralci vidijo plastenko, jo poberejo in odnesejo na reciklažo   Tudi jaz pri sosedih v kempu zbiram embalažo in ko grem v nabavo odnesem tisto vrečo, 5 eur pa 5 eur lej   Imam tudi dober občutek, da vem, da bo šlo ziher v reciklažo
    • 15 let vozim dizle, večinoma po Ljubljani. Kratke razdalje, veliko prižiganj in ugašanj avta. Redni servisi na 15000 km. NIKOLI nobenih težav, ki se jih tukaj non stop omenja.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.