Boss Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 Aha... no potem sva obadva na isto mislila. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 sam ne mu ?ist verjet tistega o 20 stopinjah . Ej je kdo pomislil kaj bi taka temperatura naredila ?enskam ? Mater bi blo niplnov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 Ej je kdo pomislil kaj bi taka temperatura naredila ?enskam ? Mater bi blo niplnov. He, he, he, smo pa ?e zgodi "naniplani" Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 Ej je kdo pomislil kaj bi taka temperatura naredila ?enskam ? Ej,to mi pa sploh ni padlo na misel...... Samo po moje je bolj problem jih sploh v tako vodo spravit. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 o?itno je ?e ve?ji problem organizacija piknika, glede na leto?nje izku?nje,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 o?itno je ?e ve?ji problem organizacija piknika, glede na leto?nje izku?nje,... He he,ma? prav ja. Se nas bo moglo nekaj "stalnih" zbrat pa nekaj zorganizirat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 ?e se ?enske zmente da se greste kopat v tisto "hladno" vodo pol tud piknik bo, pa ?e na?pi?eni koli dol letijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 He he,po moje bolj?e,?e niso na?pi?eni. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 ?e se ?enske zmente da se greste kopat v tisto "hladno" vodo pol tud piknik bo, pa ?e na?pi?eni koli dol letijo. z moje strani pol ka?e da ga ne bo,..pomoje nism edina s takim mnenjem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
bbilder Napisano 29. julij, 2008 Prijavi Napisano 29. julij, 2008 V?eraj sva iz frendom stestirala Divje Jezero Voda je imela 8 stopinj (fajn pohladi) Mal sm zaplaval mrtvaka po jezeru mal kravl,...itd Najbel sme?ne so pa izjave turistov(te dva sta neumna,...itd), ker niso vedli da je zravn njih fotki? ki vse snema Uglavnem Borut, ko pride? po rezervno gumo greva ?e v divje jezero Citiraj
LabiGT Napisano 29. julij, 2008 Prijavi Napisano 29. julij, 2008 psiho... zame je ze 24 stopinj tko tko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 29. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. julij, 2008 Pomoje bom raj drugo gumo najdu, ?e je cena zano kopanje u teli ledenici! Kok pa je mela Idrijca, ko sm biu notr, ker ne vem od kje ti podatk unih 12? Od oka bi reku nekje 16 do 18! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 29. julij, 2008 Prijavi Napisano 29. julij, 2008 lepi plac upam da bom kdaj tam(se letos) Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 lepi plac upam da bom kdaj tam(se letos) ?e ra?una? na kaki Mazda piknik,kr pozabi...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Ne bit tolk sigurn... Smo zadnji? z Bossom in Ajvarjem nekaj mo?kih okoli piknika rekli in pri?li na dobro idejo... Ajvar je predlagal Rakitno, ker smo se imeli takrat fino. Jaz pa sem predlagal slede?o varianto: Na Rakitni so sedaj postavili 3 velike nadstre?ke z mizami in klopmi, zraven je ko? za basket in novo ograjeno igri??e za beach volley Ta plac oddajajo, zraven pa ti po ?elji nudijo tudi vso hrano in pija?o, po ?elji tudi DJ-ja ali pa si musko spedenamo sami. Vse po dogovoru. Kolikor vem cene niso visoke, hrana vem, da je super, pir pa je tudi originalen, brez ponaredkov... V glavnem je ideja v tem, da bi se lahko vsi dru?ili in bili spro??eni, ne da vedno najebe tisti, ki pe?e, dela, pospravlja... Tega nam v tem primeru ne bi bilo treba in ?e je zadeva v primerjavi kak?en ? dra?ja - who cares!!! Sedaj pa na plano z va?im mnenjem. Se vam zdi sprejemljivo? Za datum pa smo se pogovarjali, da bi bilo najbolje v sredini septembra ko je ?e toplo, pa tudi vsi dopusti bodo po?asi zaklju?eni in ne bi bilo ve? toliko te?av z udele?bo. V glavnem, ni? ne silimo, bila je samo ideja. ?e bo odziv dober bom ?el v akcijo in se konkretneje pozanimal za ceno in datum. Vem pa, da zna bit problem, ker so imeli ?e na za?etku pomladi vse vikende rezervirane do jeseni... Ampak, ?e bo Mazda?ka volja velika, bom naredil vse, da se zdilamo Torej?????? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Absolutno ZA tako da vsaj mi trije smo ?e na spisku. Citiraj
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Se pridru?ujem. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 30. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 30. julij, 2008 O?itno mora en po mizi udart, pa bo ratal! ?e je Boss udele?n v organizacijo, sploh ne dvomim v uspeh! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 O?itno mora en po mizi udart, pa bo ratal! ?e je Boss udele?n v organizacijo, sploh ne dvomim v uspeh! A vame pa dvom? al kaj Za kazen dobi? najmanj?o porcijo, pa prepoved kopanja Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Za kazen dobi? najmanj?o porcijo, pa prepoved kopanja Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 30. julij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 30. julij, 2008 O fak, tole je pa stra?na napoved! Mah Bojan, vi sam izvedite ta velepraznik mazda?ki, pa kapo dol usm! Za Bossa pa vem, da ?e se sprav v organizacijo, bo zihr iz tega neki ratal, ?e ne drugo ko je vidu kako je ?e pade u vodo use skup, dvakat zapored! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 To ?e ni tak stra?no....kaj ?e bi mogo bit brez piva. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 To ?e ni tak stra?no....kaj ?e bi mogo bit brez piva. kak?no pivo neki - to bo prvi nonalko piknik... * *da ne bo kdo resno mislil Citiraj
Allyssa Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 kak?no pivo neki - to bo prvi nonalko piknik... * zakaj pa ne,..js sm za Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Ok, pol gremo v akcijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.